Waarom zou je een silent disco niet kopen?

Wil je meer weten over silent disco huren?

Door een silent disco set te huren, kan je zelf bepalen waar en wanneer je een silent disco party wilt houden. Silent disco is voor zowel jong en oud en kan zowel binnen als buiten. Het kan voor diverse activiteiten gebruikt worden, zoals een feestje, bioscoop, seminar, rondleiding of voor yoga. Silent disco voorkomt geluidsoverlast, waardoor je overal een leuk en gezellig feestje kan bouwen en heerlijk met de muziek mee kan dansen. 

Wil je een feestje vieren of een event organiseren en daarvoor een silent disco kopen? Je kan deze ook huren en hier zitten nog veel meer voordelen aan dan een silent disco set kopen. Wij vertellen je hieronder waarom je een silent disco beter kunt huren dan kopen.

Nadelen silent disco kopen

Als eerste is het zo dat er vaak nog veel meer kosten bij komen kijken, wanneer je een silent disco organiseert. Het probleem is dus dat het kopen van een silent disco zeer prijzig is. Zo is het kopen van een silent disco set met 10 koptelefoons ongeveer 515 euro duurder dan het huren ervan. Dit komt doordat je ook de silent disco zender en de apparatuur erbij moet kopen. Zeker als je weinig budget hebt of slechts eenmalig of weinig de silent disco set gaat gebruiken, kan je deze beter huren. Het is dan zonde van je geld om deze te kopen. Daarnaast zijn de koptelefoons van de silent disco volledig opgeladen als je hem huurt en hoef je je daar dus geen zorgen over te maken. Alles wordt als het ware voor je geregeld, ook technische problemen, wat je bij het kopen van een silent disco niet hebt. 
Silent disco huren

Welke kosten komen erbij?

Een silent disco kopen is dus erg duur, maar welke kosten komen er dan precies bij kijken? Stel je schaft alleen een koptelefoon aan, dan zal je nog een silent disco zender met kabels moeten kopen. Een koptelefoon zal ongeveer 40 euro kosten en het silent disco apparatuur kost ongeveer 100 euro. Bij het kopen of huren van een volledige silent disco set krijg je verder geen kosten erbij, behalve de verzendkosten en eventuele retourkosten. Alles wordt in één keer geleverd en bij het huren hoef je hem alleen de dag erna nog retour te sturen. De verzendkosten komen er bij ons nog wel bij, maar de retourkosten zijn wel gratis. Het is dus ideaal om een silent disco set te huren, aangezien je alles geleverd krijgt en zelf verder niks hoeft te regelen, alleen het feestje of evenement.

Waar huur je een silent disco set?

Een silent disco huren kan eenvoudig en zelfs voor meerdere dagen. Indien je deze voor meerdere dagen huurt, krijg je er opladers bijgeleverd. De silent disco set gaat wel 8 uur mee en is voorzien van een hoge geluidskwaliteit, waardoor je er wel bijna een hele dag van kan genieten. Bij silentdiscosethuren.nl heb je ook nog eens gratis retourkosten en kan je al huren vanaf een afname van minimaal 6 stuks.