Onze silent disco prijs, zo voordelig is het!

Wil je meer weten over silent disco huren?

Door een silent disco set te huren, kan je zelf bepalen waar en wanneer je een silent disco party wilt houden. Silent disco is voor zowel jong en oud en kan zowel binnen als buiten. Het kan voor diverse activiteiten gebruikt worden, zoals een feestje, bioscoop, seminar, rondleiding of voor yoga. Silent disco voorkomt geluidsoverlast, waardoor je overal een leuk en gezellig feestje kan bouwen en heerlijk met de muziek mee kan dansen. 

Een silent disco set kan zeer voordelig zijn als je deze huurt. Als je een silent disco party, yoga, cinema of iets anders organiseert is het belangrijk om te weten hoeveel personen er komen en hoeveel zenders je nodig hebt. Hieronder gaan wij verder in op de silent disco prijs.

Silent disco kosten

Een silent disco huren is vrij goedkoop, vergeleken met het kopen ervan. Zo kan het huren van 10 koptelefoons al rond de €500,- goedkoper zijn dan het kopen ervan. Om inzicht te krijgen in de silent disco prijs is het belangrijk om te weten hoeveel personen er komen, hoeveel zenders je wilt en hoelang je de silent disco wilt huren. Je kan een silent disco set al vanaf 6 koptelefoons huren voor maar €35,- per dag. Bij 8 koptelefoons is dat €45,-


Je kan zoveel koptelefoons bestellen als je maar wilt. Als je er meer dan 250 wilt, dient dit in overleg met ons te gebeuren. Elke set heeft minimaal 1 zender, tegen een meerprijs, kunnen er meer zenders worden meegeleverd.


Ook verhuren wij attributen voor jouw silent disco. Al vanaf €15,- leveren wij een afgetankte rookmachine mee. Voor €20,- fleuren wij jou feest op met een set van 5 LED-discolampen en eventueel kunnen wij je voor €3,- nog een camouflagenet bieden voor de aankleding van je feest.


Als je de silent disco set voor meerdere dagen huurt, betaal je het volledige bedrag voor de eerste dag. Op de dagen daarna ontvang je 50% korting. De silent disco koptelefoons worden vooraf volledig opgeladen en als je deze voor meerdere dagen huurt, worden ook opladers meegeleverd.


Ten slotte is het handig om te weten of je de silent disco set wil ophalen of laten verzenden. Ophalen kan bij ons in Woubrugge, wat kosteloos is. Indien je de set wil laten bezorgen, komen er nog verzendkosten bij. Dit kost €14,- waarna je hem gratis kan retourneren.

Huurprijs koptelefoons silent disco:

6 tot 50 koptelefoons = €3,95 per stuk

50 tot 100 koptelefoons = €3,75 per stuk

100 tot 175 koptelefoons = €3,50 per stuk

meer dan 175 koptelefoons = €2,95 per stuk

Prijzen per extra zender:

Als je op meerdere kanalen wil draaien, heb je meerdere zenders nodig. Standaard wordt er één zender meegeleverd. In totaal kun je met tot 3 zenders tegelijk draaien

1: zender: geen meerprijs

2 zenders: €20,-

3 zenders: €30,-

Attributen

Rookmachine: €15,- 

Set discolampen 5 stuks: €20,-

Camouflagenet: €3,-

Silent disco prijs

Wat zit er allemaal in een set?

Nu je de silent disco prijs weet, is het ook handig om te weten wat daarbij inbegrepen zit. Ten eerste zit er 1 zender bij elke silent disco set. Als je er meer bestelt, betaal je daar een meerprijs voor. Verder zit er het gewenste aantal koptelefoons in en de kabels, waarmee je de zender aan de laptop, smartphone of DJ-setup koppelt. Om het aantal personen voor je silent disco feestje te weten kan je kiezen om ze te benaderen via WhatsApp, maar kan je ook tickets verkopen voor een bepaalde deadline, of je laat de deelnemers zich aanmelden via een site of (online) formulier.


Verder kun je nog kiezen om extra attributen te huren zoals een rookmachine. Deze wordt geleverd met volle tank rookvloeistof, genoeg voor een hele avond. Ook kun je bij ons discolampen huren. Deze worden geleverd in een set van 5 stuks.


Verder komen er bij de silent disco geen kosten meer bij. Wel zal je een aantal dingen zelf moeten organiseren, denk aan de locatie, hapjes en drankjes en de DJ of muziek. De locatie kan in principe overal zijn, zowel binnen als buiten, aangezien het geen geluidsoverlast veroorzaakt en je geen last hebt van omgevingsgeluiden.


Daarnaast kan je decoratie regelen, eventueel een bepaald thema en de tickets, net wat jij wil. Ook zijn hapjes, drankjes en eventueel bar- en statafels van belang om mensen te stimuleren om met elkaar te praten. Ten slotte is de muziek heel belangrijk. De output van de muziek sluit je aan op de meegeleverde zender. Dit is heel eenvoudig aan te sluiten via de meegeleverde aux-kabel. 

Bestel nu bij silentdiscosethuren.nl

Een silent disco set huur je al heel voordelig bij silentdiscosethuren.nl. Zo kan je ze al vanaf 6 stuks reserveren en met maximaal 3 zenders. Je krijgt de kabels en eventuele opladers erbij. Ook zijn de koptelefoons volledig opgeladen, kan je zelfs meer dan 250 koptelefoons huren en bieden wij jou een goede service. Kies dus snel voor een silent disco huren.