Silent disco prijs, zo voordelig is het!

Wil je meer weten over silent disco huren?

Door een silent disco set te huren, kan je zelf bepalen waar en wanneer je een silent disco party wilt houden. Silent disco is voor zowel jong en oud en kan zowel binnen als buiten. Het kan voor diverse activiteiten gebruikt worden, zoals een feestje, bioscoop, seminar, rondleiding of voor yoga. Silent disco voorkomt geluidsoverlast, waardoor je overal een leuk en gezellig feestje kan bouwen en heerlijk met de muziek mee kan dansen. 

Een silent disco set kan zeer voordelig zijn als je deze huurt. Als je een silent disco party, yoga, cinema of iets anders organiseert is het belangrijk om te weten hoeveel personen er komen en hoeveel zenders je nodig hebt. Hieronder gaan wij verder in op de silent disco prijs.

Silent disco kosten

Een silent disco huren is vrij goedkoop, vergeleken met het kopen ervan. Zo kan dat bij het huren van 10 koptelefoons al rond de 500 euro goedkoper zijn dan het kopen ervan. Om inzicht te krijgen in de silent disco prijs is het belangrijk om te weten hoeveel personen er komen, hoeveel zenders je wilt en hoelang je de silent disco wilt huren. Je kan een silent disco set al vanaf 6 koptelefoons huren voor maar 35 euro per dag. Bij 8 koptelefoons is dat 45 euro, bij 10 koptelefoons 55 euro en bij 12 koptelefoons 65 euro. Stel dat je er meer wilt, dan kost dat 4 euro extra per koptelefoon. Je kan zoveel koptelefoons bestellen als je maar wilt. Als je er meer dan 250 wilt, dient dit in overleg met ons te gebeuren. Elke set heeft minimaal 1 zender en als je er meer wilt kost dat 15 euro extra per zender, waarbij je maximaal 3 zenders kan kiezen. Als je de silent disco set voor meerdere dagen huurt, betaal je het bedrag van één dag keer het aantal gewenste dagen. De silent disco koptelefoons worden vooraf volledig opgeladen en als je deze voor meerdere dagen huurt, krijg je er ook opladers bij. Als laatste is het handig om te weten of je de silent disco set wilt ophalen of laten verzenden. Ophalen kan bij ons in Woubrugge, wat kosteloos is en als je hem wilt laten verzenden krijg je er nog wel verzendkosten bij. Die silent disco kosten zijn in totaal 14 euro, waarbij je na gebruik van de silent disco de set gratis kan retourneren.
Silent disco prijs

Wat zit er allemaal bij in?

Nu je de silent disco prijs weet, is het ook handig om te weten wat daar bij inbegrepen zit. Als eerste zit er 1 zender bij elke silent disco set. Als je er meer bestelt betaal je daar per zender 15 euro meer voor, wat we hiervoor ook verteld hebben. Verder zit er het gewenste aantal koptelefoons in en de kabels, waarmee je de zender aan de laptop, smartphone of DJ-setup koppelt. Om het aantal personen voor je silent disco feestje te weten kan je kiezen om ze te benaderen via WhatsApp, maar kan je ze ook tickets laten kopen voor een bepaalde deadline, een bepaald maximum tickets verkopen of de deelnemers via je website aan laten melden. Verder komen er bij de silent disco geen kosten meer bij. Wel zal je een aantal dingen zelf moeten organiseren, denk aan de locatie, hapjes en drankjes en de DJ of muziek. De locatie kan in principe overal zijn, zowel binnen als buiten, aangezien het geen geluidsoverlast veroorzaakt en je geen last hebt van omgevingsgeluiden. Daarnaast kan je decoratie regelen, eventueel een bepaald thema en de tickets, net wat jij wilt. Ook zijn hapjes, drankjes en eventueel bar- en statafels van belang om mensen te stimuleren om met elkaar te praten. Als laatste is de muziek heel belangrijk, waarbij je de zender installeert. Dit is niet heel moeilijk en zo gebeurt. Ook kan je voor een DJ of meerdere DJ’s kiezen om het feestje nog leuker te maken. In dat geval krijg je er nog wel wat kosten bij, tenzij je zelf DJ bent.

Bestel nu bij silentdiscosethuren.nl

Een silent disco set huur je al heel voordelig bij silentdiscosethuren.nl. Zo kan je ze al vanaf 6 stuks reserveren en met maximaal 3 zenders. Je krijgt de kabels en eventuele opladers erbij. Ook zijn de koptelefoons volledig opgeladen, kan je zelfs meer dan 250 koptelefoons huren en bieden wij jou een goede service. Kies dus snel voor een silent disco huren.
arrow_drop_up arrow_drop_down