Voorkom burenruzie met een silent disco

Iedereen organiseert weleens een feestje, bij een feest hoort muziek en wanneer het feest gaat die al snel vrij hard aan. Vaak tot ergernis van de buren. Hier kan een silent disco goed van pas komen. Überhaupt is een silent disco een goed idee om een keer de band met de buren aan te halen. Wij leggen je uit hoe het werkt.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wilt tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Ga lekker door tot laat zonder bonje met de buren

Hoe vaak heb jij “bonje met de buren” of “de rijdende rechter” gezien? Vaak is geluidsoverlast één van de boosdoeners. Nou zijn gelukkig lang niet alle buurten in Nederland zo erg als je ze op televisie ziet, maar iedereen heeft wel eens feest bij huis en dat maakt nou eenmaal kabaal en iedere keer de buren uitnodigen is natuurlijk ook geen optie. Dan moet je dus zien dat je de overlast voor de buren tot een minimum beperkt en hoe kan dat nou beter dan met een silent disco?

De buren hebben het nauwelijks door wanneer je een silent disco geeft. Zelfs wanneer je in een gehorig appartement woont, hebben buren er nauwelijks last van. De grote boosdoener bij feestjes is namelijk de muziek. Vooral de bas kan vaak flink doordreunen in de buurt. Wanneer je die eruit haalt is er al een groot deel van de overlast weg. Als je dan eventueel op sokken gaat dansen voor de onderburen en je een beetje inhoudt tijdens het meeblèren op ‘het regent zonnestralen’ van Acda en de Munnik is er eigenlijk al niets meer aan de hand.

Bouw een band op met de buren via silent disco

Beter een goede buur dan een verre vriend, nietwaar? Waarom zou je dan niet een keer een feestje houden met de buren? Zo is er bijvoorbeeld ieder jaar een burendag. Een fantastisch excuus om een keer met de hele buurt een silent disco feestje te houden. Zo kun je bijvoorbeeld met de hele buurt in iemands achtertuin wat doen of gewoon in jullie straat. Ook hier is een silent disco met de buurt een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld de kinderen lekker los laten gaan op de muziek terwijl de ouders gezellig samen kunnen zitten borrelen of je draait het gewoon om en laat de ouders lekker losgaan.

Silent disco met de buren in coronatijd

In de tijd van het coronavirus hebben veel mensen de band met hun buren flink verstevigd omdat de wereld voor velen een stuk kleiner is. Een voordeel van silent disco is dat je niet per se allemaal voor dezelfde speaker hoeft te staan om de muziek goed te kunnen horen. Je kunt dus bijvoorbeeld ook allemaal op je eigen balkon staan terwijl je een silent disco houdt. Je deelt koptelefoons uit in de buurt, zet de zender aan en vervolgens kom je erachter dat het bereik van de zender meer dan groot genoeg is om de hele buurt mee te laten genieten van de muziek.

Silent disco met de buren kan altijd

Of je de buren nu uitnodigt of niet. Een silent disco huren voor je feestje is altijd een goed idee. Of je het nu doet om de buren te ontzien of gewoon voor de ervaring van een silent disco. Je komt er tijdens een silent disco achter dat het een unieke ervaring is die zeker voor herhaling vatbaar is. Wil jij het ook proberen? Stel dan snel je set samen en plaats een reservering!