Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Amersfoort

Wil je een uniek en onvergetelijk feest organiseren zonder geluidsoverlast? Ontdek dan de magie van een silent disco in Amersfoort! Of het nu gaat om een klein huisfeestje, een bruiloft, een bedrijfsuitje of een groot festival, wij verhuren silent disco sets die perfect zijn voor elke gelegenheid. Met onze hoogwaardige koptelefoons en betrouwbare zenders garanderen we dat jouw feestje een succes wordt.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Wat is een silent disco?

Een silent disco is een feestconcept waarbij de muziek niet uit luidsprekers komt, maar via draadloze koptelefoons wordt afgespeeld. Dit zorgt ervoor dat je zonder al te veel lawaai kunt genieten van de muziek, wat ideaal is voor locaties waar geluidsbeperkingen gelden. Bij een silent disco kan iedereen zijn eigen muziekbeleving kiezen door te schakelen tussen verschillende kanalen, ieder verzorgd door een andere DJ of afspeellijst!

Voordelen van silent disco huren in Amersfoort

  • Geen geluidsoverlast: Een van de grootste voordelen van een silent disco is dat je geen geluidsoverlast veroorzaakt voor omstanders of buren. Dit maakt het ideaal voor feesten in woonwijken of op locaties met strenge geluidsbeperkingen.

  • Meerdere kanalen: Bij onze silent disco sets kun je kiezen voor één, twee of drie kanalen. Dit betekent dat je meerdere DJ’s kunt hebben of verschillende afspeellijsten kunt afspelen, waardoor je gasten altijd een muziekstijl vinden die hen aanspreekt.

  • Volume controle: Gasten kunnen zelf het volume van hun koptelefoon regelen, wat het risico op gehoorschade vermindert. Dit is vooral belangrijk voor mensen die vaak naar luide evenementen gaan.

  • Interactieve ervaring: De gekleurde lichten op de koptelefoons geven aan naar welk kanaal iemand luistert. Dit zorgt voor een leuk visueel effect en maakt het gemakkelijk om te zien wie naar dezelfde muziek luistert.

  • Makkelijk in gebruik: Onze silent disco sets zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen technische vaardigheden. Je sluit de zender aan, verbindt je muziekbron via aux of Bluetooth, als je op verzoek een zender op accu huurt, en je bent klaar om te feesten. 

Geschikt voor elke locatie

Silent disco in Amersfoort is geschikt voor vrijwel elke locatie, zowel binnen als buiten. Of je nu een tuinfeest silent disco organiseert, een bruiloft in een chique locatie, of een festival in het park, onze silent disco sets passen perfect bij elke gelegenheid. Dankzij onze zenders op accu kun je zelfs volledig draadloos genieten, ideaal voor locaties zonder directe stroomvoorziening zoals het strand of een bosrijke omgeving. We leveren in heel Nederland!

Gelegenheden voor silent disco in Amersfoort

Bruiloften

Maak je bruiloft extra speciaal met een silent disco. Gasten kunnen kiezen uit verschillende muziekstijlen, wat zorgt voor een dynamische en inclusieve sfeer.

Bedrijfsuitjes

Een silent disco is een geweldige teambuilding activiteit. Medewerkers kunnen samen dansen en plezier maken zonder dat ze elkaar hoeven te overschreeuwen.
Kinderen dansen tijdens een silent disco kinderfeestje

Kinderfeestjes

Kinderen vinden het geweldig om hun eigen muziek te kiezen en de lichten op de koptelefoons zorgen voor extra plezier. Bovendien kunnen ouders gerust zijn dat er geen geluidsoverlast is.

Festivals

Silent disco’s zijn een populaire toevoeging aan festivals. Ze bieden een unieke ervaring die bezoekers niet snel zullen vergeten.

Sportlessen

Gebruik silent disco koptelefoons voor sportlessen of yogasessies. De instructies kunnen direct in de koptelefoons worden gegeven, wat zorgt voor een persoonlijke en geconcentreerde ervaring.

Reserveren en bezorging

Wij maken het je gemakkelijk om een silent disco set te huren in Amersfoort. Je kunt kiezen voor afhalen bij ons in Woubrugge, bezorging op locatie of verzending via PostNL. Bij verzending leveren we een retourlabel mee zodat je de set eenvoudig kunt terugsturen. Afhankelijk van de gekozen optie, kunnen er verzendkosten van toepassing zijn.

Veelgestelde vragen

  • Wat zit er in de set? Het aantal koptelefoons, zenders, benodigde kabels, en een handleiding.

  • Wat kost het? Prijzen variëren per koptelefoon en zender. Extra opties zoals lichten en een rookmachine kunnen worden toegevoegd.

  • Hoe lang gaat de batterij mee? De koptelefoons gaan ongeveer 8 uur mee op een volle accu. Voor meerdaagse huur leveren we opladers mee.

  • Bereik van de zender? Onze zenders hebben een bereik van 200 tot 500 meter.

Ervaar het zelf

Een silent disco in Amersfoort biedt een unieke en onvergetelijke feestervaring. Het is een innovatieve manier om samen te genieten van muziek zonder overlast te veroorzaken. Of het nu gaat om een intiem huisfeestje of een grootschalig festival, onze silent disco sets zorgen voor een geslaagd evenement. Reserveer vandaag nog jouw silent disco set en maak van jouw volgende evenement een knallend succes!