Silent disco kinderfeestje

Bij een silent disco denk je wellicht niet meteen aan een kinderfeestje. Het fenomeen is dan ook vooral bekend als leuk extraatje op feestjes en festivals of als uniek feest bij huis. De laatste tijd krijgen we echter steeds meer aanvragen voor kinderfeestjes waarbij ook silent disco wordt gebruikt. Wij vertellen je graag alles over hoe dat in zijn werk gaat. Bij ons kun je een silent disco huren voor een kinderfeestje voor €49,50 bij 10 koptelefoons. Stel dus meteen je set samen of lees verder voor meer informatie.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wilt tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Een silent disco kinderfeestje, hoe ziet dat eruit?

Een silent disco op een kinderfeestje ziet er wat anders uit dan bij volwassenen. Misschien is het ook maar beter dat kinderen zich nog niet wagen aan indrinken om vervolgens op vrouwenjacht te gaan. Maar je kunt natuurlijk wel gewoon een dansfeestje bouwen op een toegankelijke manier.

Houd er bij een silent disco kinderfeestje rekening mee dat kinderen over het algemeen een kortere aandachtsspanne hebben en dat je er dus ook niet vanuit kunt gaan dat zij de hele tijd alleen maar gaan dansen. Daarom zou je er goed aan doen om er spelletjes aan toe te voegen.

Spelletjes voor op een kinderfeestje met silent disco

Freeze dance: Een soort stoelendans of Annemaria koekoek. Alle kinderen dansen totdat de muziek stopt. Doordat de verbinding met onze zenders uitstekend is, kun je er gewoon vanuit gaan dat bij iedereen de muziek tegelijk stopt. Wanneer de muziek stopt ‘bevriest’ iedereen en moeten ze de pose aanhouden tot de muziek weer start. Wie beweegt is af.

Danswedstrijd: Houd een danswedstrijd tussen alle kinderen op het feestje. Laat iedereen om de beurt zijn dansmoves tentoonstellen in het midden van de kring en laat iedereen de danser beoordelen. Aan het einde reik je eventueel prijzen uit voor de beste of meest enthousiaste danser.

Hints: Jij zet een nummer op. Een van de kinderen zet de koptelefoon af en moet raden op welk nummer de rest van de kinderen aan het dansen zijn. Je zult snel merken dat de kinderen op de meest maffe manieren hints proberen te geven of mee gaan neuriën en zingen.

Dansen met een twist: Bij een silent disco kinderfeestje is het vaak hoe gekker hoe beter. Gekke dansjes doen het dan ook altijd goed. Probeer dus een keer de kinderen te laten dansen met een ballon tussen de buiken of houd gewoon een ouderwetse limbo. Wedden dat jullie voor uren plezier gaan hebben?

Kosten en verzending

Voor een silent disco kinderfeestje heb je meestal maar één zender nodig, tenzij je echt kinderen wil laten kiezen uit verschillende kanalen. Daarnaast is er natuurlijk voor ieder kind een koptelefoon nodig, dat kost €3,95 per koptelefoon. Zo heb je dus al een silent disco set voor 10 personen voor €49,95. Deze set kun je bij ons afhalen of laten bezorgen, maar de meeste mensen kiezen voor verzending via PostNL. Jij kiest een PostNL-punt bij jou in de buurt en wij sturen de kist daar naartoe. Jij kunt vervolgens de set afhalen wanneer het jou uitkomt. Retourneren kan bij ieder PostNL-punt en het retourlabel is gewoon meegeleverd en dat alles voor slechts €13,-. Wil jij ook een silent disco voor je kind? Stel dan snel je set samen, eventueel met discolampen en een rookmachine, en ervaar ook het plezier van silent disco voor kinderen!