Silent disco in de club

Silent disco is een ervaring op zich en het is dan ook niet heel gek dat zelfs clubs silent disco’s organiseren. Het is namelijk veel meer dan alleen een manier om een feestje te houden zonder geluidsoverlast. Zelfs geluiddichte clubs kloppen regelmatig bij ons aan om een keer een silent disco te huren. Wist je namelijk dat wij tot wel 20.000 koptelefoons kunnen verhuren? Plaats dus snel je reservering of lees verder over silent disco in de club.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wilt tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Ontdek de dynamiek van een silent disco in de club

Een stille discotheek is al een aparte ervaring, maar stel je voor dat er ook nog eens een heleboel mensen staan te dansen met koptelefoons in allerlei kleurtjes op hun hoofd. Dat is precies hoe een silent disco in de club werkt. Waar je normaal de beats keihard uit de speakers knallen, staat de muziek nu hooguit zachtjes op in de achtergrond.

De muziek die de mensen horen komt uit de koptelefoon die ze op hebben. Deze staat vervolgens weer in verbinding met de zender waar de DJ-tafel aan gekoppeld is. Dat is dus hoe een silent disco in zijn werk gaat.

In een club is een silent disco een bijzondere ervaring, zeker voor de muziekliefhebber. Door de koptelefoon hoor je minder de ruis om je heen en ga je nog meer op in de muziek terwijl je niet alleen bent. Zo kun je dus helemaal alleen zijn met muziek terwijl er tientallen mensen om je heen staan. Dat maakt een silent discotheek een bijzondere ervaring.

Een DJ-battle met silent disco

Wat ook heel vet kan zijn bij een silent disco in een discotheek is een DJ-battle. Bij een silent disco kun je namelijk meerdere zenders huren waardoor je op meerdere kanalen kunt draaien. Zo kun je dus twee of zelfs 3 DJ’s tegen elkaar laten draaien om wie de meeste mensen op zijn kanaal kan laten luisteren. Je kunt namelijk aan de kleur van de koptelefoon (rood, groen of blauw) zien naar welk kanaal iemand aan het luisteren is. Zo zorg je er dus voor dat DJ’s alles uit de kast trekken om mensen op hun kanaal te krijgen, wat voor een leuke show zorgt en daarbij heb je natuurlijk ook nog de grappige dynamiek van een club die naar verschillende nummers luistert wat betekent dat ze een andere maat aanhouden, ander dansje, andere tekst, oftewel een hele gezellige chaos!

Hoe zet je een silent disco clubavond op?

Wanneer je een keer in een club een silent disco wil houden is het vooral een zaak van een silent disco set huren en vervolgens duidelijk promoten dat er silent disco is. Veel mensen zijn benieuwd naar hoe zoiets werkt en dat zorgt er altijd voor dat deze avonden druk worden bezocht. Je doet er vaak goed aan om tickets te verkopen voor zo’n avond. Zo weet je namelijk hoeveel mensen er komen en hoeveel koptelefoons je dus nodig gaat hebben. Wanneer je meer wil weten kun je ook ons stappenplan voor een silent disco organiseren lezen.

Zelf een silent disco set nodig?

Wij verhuren silent disco’s voor allerlei gelegenheden. Van kleine verjaardagsfeestjes tot grote festivals en van zakelijke beurzen tot verzorgingstehuizen. Een silent disco komt bij allerlei gelegenheden van pas. Daarbij blinken wij uit in verzending. Waar veel bedrijven bezorgen tegen een hoog bedrag, kiezen de meeste klanten er bij ons voor om de bestelling te laten bezorgen bij een PostNL-punt in de buurt. Zo betaal je dus slechts €13,- voor verzending en retour. Ook benieuwd geworden naar onze mogelijkheden voor silent disco in de club? Stel dan direct je set samen of neem contact op!