Maak je bruiloft speciaal met silent disco

Het klinkt misschien gek. Silent disco op de mooiste dag van je leven. Toch krijgen we er regelmatig aanvragen voor binnen. Soms kiezen mensen ervoor uit noodzaak, maar ook gewoon omdat mensen het gewoon heel leuk vinden. Wil jij ook silent disco bij je trouwerij? Dan kun je hier direct bestellen voor één of meerdere dagen.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wilt tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Waarom kiezen mensen voor silent disco op een bruiloft?

Een silent disco is een feestje waarbij je geen grote luidsprekers hebt waar luide muziek uit komt, maar iedereen koptelefoons op heeft waar de muziek uit komt. Vaak staat de muziek nog wel zachtjes aan als achtergrondmuziek, maar wanneer je de muziek echt goed wil horen zul je de koptelefoon op moeten zetten. Deze staat in verbinding met een zender die ook muziek uitzendt. Je kunt zelf het volume regelen op de koptelefoon dus je kunt zelf bepalen hoe hard het gaat.

Veel mensen kiezen voor silent disco omdat het een dancevibe aan je feestje geeft. Zo weet je zeker dat het meer dansen dan drinken wordt. Daarbij kan silent disco de bruiloft ook juist toegankelijker maken voor de ouderen. Vaak klagen, voornamelijk oudere, gasten over dat de muziek te hard staat terwijl de muziek voor mensen op de dansvloer vaak niet hard genoeg lijkt te kunnen. Dit los je dus op door de muziek zacht op de achtergrond te zetten en dit te combineren met silent disco.

Een andere reden kan zijn dat je op een bruiloft de hoeveelheid geluidsoverlast probeert te beperken met silent disco. Doordat je de muziek niet te hard aanzet krijgen de buren natuurlijk minder mee van je feestje. Zo kun je tot laat door zonder dat je anderen tot last bent.

Voorbeeld: Silent disco bij een bruiloft op luxe locatie

In juni mochten wij silent disco leveren voor de bruiloft van Willem en Marieke. Zij trouwden op een luxe minicamping met recreatie kas, een schitterende locatie voor een bruiloft. Het enige probleem was dat het daar vanaf 21:00 uur stil moest zijn vanwege de overlast voor de buren. De bruid en bruidegom vonden dat echter geen reden om de mooiste dag van hun leven vroegtijdig te staken, daarom klopten ze bij ons aan voor een silent disco set. Ze wisten precies hoeveel gasten er kwamen en konden zo eenvoudig de juiste set samenstellen. Wij leverden vervolgens de set persoonlijk af in de middag voor het feest en we haalden het de volgende dag weer op. Het was iedereen uitstekend bevallen, mede doordat we meerdere zenders hadden geleverd waarop verschillende soorten muziek werd afgespeeld. Zo kon iedereen kiezen naar welk kanaal diegene luisterde en werd het een heerlijk zooitje van mensen die op allerlei manieren door elkaar dansten.

Met silent disco kun je jouw bruiloft iets speciaals meegeven wat de dag voor iedereen extra memorabel kan maken. Daarbij is het relatief goedkoop te regelen en kunnen wij ook last-minute nog veel voor je regelen wanneer je telefonisch contact opneemt. Stel dus direct je silent disco set samen voor de bruiloft en plaats een reservering!