Silent disco op events

Silent disco op festivals en evenementen is in opkomst. Steeds vaker kom je ineens een silent disco tegen wanneer je over een beurs of festivalweide loopt. Waarom kiezen steeds meer organisatoren ervoor en wat kunnen we in de toekomst nog verwachten op dit gebied? We vertellen je er alles over. Ook kun je bij ons silent disco koptelefoons huren. Wij verhuren vanaf 4 stuks tot sets van 20.000 koptelefoons voor grote evenementen.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wilt tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Waarom kiezen festivals en events voor silent disco?

Geluidsbeheer: Op een grote festivalweide is het natuurlijk een verzameling van podia met allemaal een eigen geluidsinstallatie. Alleen hoe zorg je ervoor dat die elkaar niet in de weg gaan zitten en verschillende muziek door elkaar gaat horen? Dat los je dus op met een silent disco huren voor je festival.

Ruimtegebruik: Doordat een silent disco zich weinig aantrekt van het geluid van andere podia en zelf geen geluid produceert is het makkelijk om ergens een silent disco te programmeren. Ideaal wanneer je nog aan het puzzelen bent met de plaatsing van bepaalde podia

Nachtelijke evenementen: ‘s nachts moet het natuurlijk wat stiller zijn op een festivalterrein. Ware het niet voor de omwonenden, dan is het wel voor de campinggasten. Het is dan ook niet per se het beste idee om overal maar gewoon een afterparty te houden. Vaak doe je er veel beter aan om een silent disco te organiseren zodat je anderen niet tot last bent. Wij hebben voldoende koptelefoons voor een complete festivaltent!

Unieke ervaring: Er is niet iets wat op een silent disco lijkt, het is echt een unieke ervaring. Het heeft dan ook echt toegevoegde waarde om deze ervaring ook aan je bezoekers te bieden.

Innovatief en trendy: Nog lang niet iedereen heeft kennis gemaakt met silent disco, maar mensen zijn er vaak wel benieuwd naar. Daarbij heeft het fenomeen ook al een schare fans die altijd wel op een silent disco afkomen. Daarbij trekken de kleurrijke koptelefoons altijd wel een paar nieuwsgierige mensen aan waardoor een silent disco vrijwel altijd bekijks trekt.

Marketingwaarde en social media: Mede doordat het altijd bekijks trekt als uniek en trendy concept met lichtjes en kleurtjes doet silent disco het heel goed op social media. Mensen maken zelf graag selfies met de koptelefoons voor op Instagram, maar ook voor jouw marketing als festival of evenement is silent disco zeker een aanrader.

Silent disco op andere evenementen

Een silent disco op een festival is natuurlijk nog wel redelijk logisch, alleen wist je dat silent disco tegenwoordig veel vaker wordt toegepast? Ook bijvoorbeeld bij zakelijke events, rondleidingen en andere presentaties zien we steeds vaker dat silent disco goed van pas komt. Wij vertellen je er meer over.

Zakelijke evenementen: Een silent disco huren is gemakkelijk en voordelig, daarom willen veel organisatoren er liever mee opgescheept zitten dan dat ze er om verlegen zitten. Je kunt ze namelijk gebruiken als middel om bijvoorbeeld meerdere lezingen in dezelfde ruimte te houden. Voor discussies tijdens vergaderingen in privé kanalen, maar natuurlijk ook als echte disco voor wat ontspanning tussendoor. Dat is waarom wij regelmatig aanvragen krijgen voor zakelijke congressen.

Rondleidingen: Of het nu een museum tour is of een stadswandeling. Silent disco komt overal van pas. Wanneer je namelijk een groep wil rondleiden zonder dat je daar anderen mee hindert en je stem moet verheffen om jezelf verstaanbaar te maken is een silent disco een goede oplossing. Wij verhuren namelijk ook silent disco zenders op accu. Het is dus een kwestie van microfoontje aansluiten en koptelefoons uitdelen en je kunt een rondleiding met silent disco houden.

Presentaties en cursussen: Ten slotte maakt silent disco ook synchroon presenteren mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld presentatoren de presentatie in verschillende talen laten doen. Iedereen heeft een koptelefoon op waardoor iedereen de presentatie gewoon kan volgen in zijn of haar eigen taal. Onze koptelefoons kunnen 3 zenders ontvangen, dus je kunt presentaties in 3 talen tegelijk houden.

Silent disco festival bij jou thuis

Bij silentdiscosethuren.nl leveren we silent disco sets aan festivals, zakelijke klanten én aan particulieren. We leveren RGB-koptelefoons van hoge kwaliteit en daarbij leveren zenders op stroom met een groot bereik, handig wanneer je mensen met silent disco wil vermaken over een grotere afstand. En op aanvraag leveren we ook mobiele zenders op accu met Bluetoothfuncties. De silent disco sets kunnen worden bezorgd, afgehaald en worden bezorgd via PostNL, aan jou de keuze. Ook bieden wij hoge kortingen bij grote afname en is het tarief gereduceerd wanneer je voor meerdere dagen onze koptelefoons huurt. Wil jij dus een silent disco set huren? Stel dan snel jouw set samen en plaats een reservering!