Silent disco Nederland

Een silent disco op locatie is eigenlijk altijd leuk, maakt niet uit waar je het doet en het fijne is ook dat het vrijwel overal kan! Je hebt met onze silent disco zender op accu niet eens meer een stopcontact nodig! Zo kun je dus vrijwel overal een silent disco houden. Je kunt meteen doorklikken naar onze reserveringspagina. Liever eerst iets meer weten? Scroll dan verder!

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wilt tijdens je silent disco.

Wij leveren ook zenders op accu en met bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Hoe gaat een silent disco in zijn werk?

Bij ons kun je silent disco’s huren. Dat houdt in dat wij het gekozen aantal koptelefoons leveren en het geselecteerde aantal zenders. Deze zenders kun je verbinden via een geluidsdrager via kabel of bluetooth. Vervolgens zendt de zender een signaal uit dat door de koptelefoon opgevangen kan worden wanneer het op hetzelfde kanaal staat (1, 2 of 3). Zo kun je dus allemaal tegelijk naar dezelfde muziek luisteren via een koptelefoon. Wanneer je meerdere zenders hebt kun je ook kiezen tussen kanalen en kan het dus ook zo zijn dat je allemaal naar andere muziek luistert, maar toch samen op de dansvloer staat. Dat is het grappige van silent disco. 

Silent disco op locatie wordt niet alleen gehuurd voor feesten, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsuitjes, congressen, rondleidingen, stadswandelingen, noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat heb je nodig voor een silent disco op locatie?

Wat je precies nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van wat je met de silent disco wil gaan doen, maar uiteraard heb je wel een silent disco set nodig. Onze koptelefoon hoef je alleen maar aan te zetten en vervolgens het kanaal in te stellen en je kunt al beginnen met feesten. Verder kun je op de koptelefoon nog het volume van het geluid regelen. Wij hebben zenders op stroom voor wanneer je een krachtige zender met veel bereik nodig hebt, maar wanneer je geen stopcontact voorhanden hebt op een klein feestje dan kun je ook voor onze zenders op accu gaan, dan heb je eigenlijk helemaal niets meer nodig, want je kunt daarop gewoon muziek afspelen via bluetooth. Zorg er wel voor dat je de zender dan van tevoren helemaal oplaadt.

Daarnaast is het vooral een kwestie van een locatie regelen. Het fijne van een silent disco is dat het op vrijwel iedere locatie kan omdat je eigenlijk niemand in de weg zit. Niemand hoort je, het is immers een stille disco, en je staat gewoon te dansen met een groepje. Zo kun je dus ook gewoon een silent disco houden in een park of op het strand. Daarnaast is het een kwestie van dezelfde regels als op een normaal feestje, behalve dan de geluidsboxen. Denk dus aan bijvoorbeeld versiering, drankjes en eventueel wat te eten.

Silent disco in heel Nederland bezorgd

Je kunt vanuit heel Nederland een silent disco huren bij ons. Deze kun je afhalen, laten bezorgen of we verzenden het voor je via PostNL. Deze laatste optie wordt vooral vaak gekozen. Dat komt omdat het makkelijk is en bovendien kost het je maar €13,- voor verzending én retour. Daar kun je normaal gesproken niet voor gaan rijden.

Jij kiest een pakketpunt bij jou in de buurt waar wij de set naartoe moeten sturen. Wij verzenden het daarheen en je krijgt een track-and-trace code. Zo weet je wanneer de set voor je klaarligt. Hij ligt er altijd uiterlijk de dag voordat de huur ingaat. Het fijne is dat je dus niet eens thuis hoeft te blijven voor het pakket. Daarbij is de kist waar wij de silent disco inpakken ongeveer zo groot als 2 bierkratjes waardoor je het in iedere auto kunt vervoeren.

Huur in heel Nederland een silent disco op locatie!