Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren stad

Ben je op zoek naar een uniek en onvergetelijk feestconcept voor je evenement in Arnhem? Overweeg dan een silent disco te huren! Wij bieden silent disco sets aan voor alles, van kleine huisfeestjes tot grote festivals. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, kinderfeestje of bedrijfsuitje organiseert, een silent disco huren in Arnhem is de perfecte manier om jouw feestje speciaal te maken.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Daarom wil jij een silent disco in Arnhem!

Een silent disco is een disco waarbij de muziek wordt afgespeeld via draadloze koptelefoons in plaats van luidsprekers. Hierdoor kunnen de feestgangers zelf het volume bepalen en zelfs kiezen uit meerdere muziekkanalen. Dit betekent dat je op hetzelfde feestje kunt dansen op verschillende soorten muziek, zonder geluidsoverlast voor de omgeving. Perfect voor binnen- én buitenlocaties!

Hoe Werkt een Silent Disco?

Bij een silent disco krijgt elke deelnemer een draadloze koptelefoon waarmee ze naar de muziek kunnen luisteren. Onze koptelefoons bieden de mogelijkheid om tussen drie verschillende muziekkanalen te schakelen. Dit maakt het mogelijk om naar verschillende DJ's of playlists te luisteren. Het wisselen van kanalen verandert ook de kleur van het licht op de koptelefoon, zodat je kunt zien naar welk kanaal anderen luisteren.

Daarnaast kunnen de zenders eenvoudig worden aangesloten op een aux-kabel of, indien je een zender op accu huurt, via Bluetooth, waardoor je direct je telefoon, tablet of laptop kunt verbinden. De installatie is eenvoudig en vereist geen technische vaardigheden. Sluit de zender aan, selecteer het kanaal en het feest kan beginnen!

Dit is er zo fijn aan een silent disco huren!

Een silent disco huren in Arnhem biedt tal van voordelen:

  • Geen geluidsoverlast: Omdat de muziek via koptelefoons wordt afgespeeld, is er weinig tot geen geluidsoverlast voor de omgeving. Ideaal voor feestjes in woonwijken of op andere locaties waar lawaai een probleem kan zijn.

  • Meerdere muziekkkanalen: Je kunt tot drie verschillende muziekkanalen aanbieden. Dit betekent dat je verschillende muziekgenres kunt draaien, zodat er voor iedereen iets bij zit. Het zorgt ook voor een leuke dynamiek op de dansvloer, omdat mensen naar verschillende muziek kunnen luisteren.

  • Ingebouwde volumecontrole: Elke gebruiker kan het volume van zijn koptelefoon zelf regelen, wat gehoorschade kan helpen voorkomen en ervoor zorgt dat iedereen comfortabel kan luisteren.

  • Op elke locatie: Doordat er geen luide muziek uit luidsprekers komt, kun je vrijwel overal een silent disco organiseren, zowel binnen als buiten. Van tuinfeesten en parkpicknicks tot strandfeesten en zelfs in clubs, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Lange batterijduur: Onze koptelefoons gaan op een volle batterij minimaal 8 uur mee, dus je kunt de hele nacht doorfeesten zonder onderbrekingen.

Gelegenheden voor silent disco in Arnhem

Bruiloften

Voor een unieke bruiloft is een silent disco huren in Arnhem een topidee. Zo maak je jouw mooiste dag ook voor de gasten onvergetelijk. Ook ideaal wanneer je met geluidsrestricties zit op jouw trouwlocatie.

Kinderen dansen tijdens een silent disco kinderfeestje

Kinderfeestjes

Ook voor kinderen is een silent disco echt super. Muziek is er voor alle leeftijden, van jong tot oud. Wanneer je een dansfeestje voor de kinderen wil organiseren is dit dus echt een uitkomst!

Festivals

Op steeds meer festivals zie je silent disco's voorbij komen. Het is overal in te passen omdat je geen rekening hoeft te houden met geluid. Daarbij is het 'even wat anders'. Wij kunnen ook grote partijen leveren tot 20.000 koptelefoons.

Yogaklasjes

Ook voor sportlessen in de open lucht is een silent disco ideaal. Sluit de muziek en je spraak aan op de zender en geef een sportles aan zoveel mensen als je koptelefoons hebt voor een onvergetelijke sportles

Algehele gezelligheid

Er zijn zoveel meer toepassingen voor silent disco. Wij krijgen dan ook de gekste aanvragen. Van dansfeestjes tot rondleidingen en van congressen tot burendag. Lees er hier alles over!
een silent disco feestje in arnhem

Hoe een silent disco huren Arnhem in zijn werk gaat

Het huren van een silent disco set is eenvoudig en stressvrij. Kies het aantal koptelefoons dat je nodig hebt (van minimaal 5 tot maximaal 20.000) en bepaal hoeveel zenders je wilt (tot maximaal drie zenders). Wij leveren de set compleet met alle benodigde kabels en een duidelijke handleiding. Onze sets zijn gebruiksvriendelijk en kunnen eenvoudig worden aangesloten op elk apparaat met een aux- of Bluetooth-verbinding. De zender op Bluetooth is op verzoek verkrijgbaar.

Levering en ophalen

Wij bieden verschillende leveringsopties aan. Je kunt de set afhalen bij onze locatie in Woubrugge, laten bezorgen, of via PostNL laten versturen naar een PostNL-punt bij jou in de buurt. Wij zorgen ervoor dat de set compleet en op tijd wordt geleverd, zodat jouw silent disco in Arnhem een groot succes wordt.