Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Uden

Ben je op zoek naar een originele en unieke manier om jouw volgende feestje in Uden onvergetelijk te maken? Huur dan een silent disco! Met onze silent disco sets zorg je voor een geweldige ervaring zonder geluidsoverlast. Perfect voor elke gelegenheid, van intieme huisfeestjes tot grote evenementen. Dankzij onze voordelige en gemakkelijke bezorging via PostNL, heb je er geen omkijken naar.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Daarom kies je voor silent disco

Niemand tot last

Ideaal voor feestjes in woonwijken, tuinen of parken. De muziek is alleen hoorbaar via de koptelefoons, zodat je zonder klachten van de buren tot laat kunt feesten.


Kies zelf waar je naar luistert

Onze sets bieden tot drie verschillende kanalen. Gasten kunnen schakelen tussen verschillende DJ’s of muziekgenres, en de LED-verlichting op de koptelefoons toont welk kanaal ze beluisteren.


Gemakkelijk te installeren

Geen technische kennis nodig. Sluit de zender aan op een stopcontact, verbind met je muziekbron via aux of Bluetooth, zet de koptelefoons aan en het feest kan beginnen. Een duidelijke handleiding wordt meegeleverd.


Wat zit er in de set?

Onze sets bevatten alles wat je nodig hebt voor een succesvol evenement:

  • Het gewenste aantal koptelefoons (minimaal 5, maximaal 20.000)
  • Tot drie zenders
  • Alle benodigde kabels
  • Een duidelijke handleiding

De koptelefoons zijn volledig opgeladen en gaan minimaal 8 uur mee, wat ruim voldoende is voor een avond vol plezier.

Voordelig bezorgd via PostNL

Wij bezorgen de silent disco sets in Uden en omgeving via PostNL. Bij de verzending ontvang je een retourlabel, zodat je de set na afloop eenvoudig kunt terugsturen. Dit maakt het huren van een silent disco nog toegankelijker en voordeliger, zonder gedoe met vervoer.

Prijzen en reserveren

Bij ons kun je eenvoudig je silent disco set samenstellen en reserveren. De prijs per koptelefoon varieert tussen €2,40 en €3,95, afhankelijk van de hoeveelheid. Elke zender kost €10,- en je hebt de optie om extra feestartikelen zoals lampen en rookmachines bij te bestellen. Verzendkosten via PostNL bedragen slechts €13,-.