Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Den Bosch

Huur een silent disco voor jouw feestje in Den Bosch. Wij bieden silent disco sets aan voor alles, van kleine huisfeestjes tot grote festivals. Kies het aantal koptelefoons en selecteer of je één, twee of drie kanalen wilt voor je feestje. Wij leveren kwaliteitskoptelefoons met betrouwbare zenders zodat jouw feestje altijd een succes wordt!

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Maak kennis met silent disco Den Bosch

Een silent disco is een disco zonder al te veel lawaai en daardoor geschikt voor iedere locatie, zowel binnen als buiten. Bij een silent disco krijgt iedereen een draadloze koptelefoon waarop de muziek wordt afgespeeld. Dit kan gedaan worden door meerdere DJ’s (maximaal drie), waardoor je zelf kunt bepalen naar welke DJ je het liefst wilt luisteren. Als je van kanaal wisselt, verandert de kleur van het licht op de koptelefoon. Zo kun je precies zien wie naar welk kanaal luistert. Dit geeft een leuk effect, omdat de een andere muziek kan luisteren dan de ander. Zo staat de een te springen en de ander rustig heen en weer te bewegen. Voor de DJ’s kan dit ook als een soort strijd gezien worden: welke DJ kan de meeste mensen naar zijn muziek laten luisteren?

Naast het wisselen van de kanalen kun je op de koptelefoon ook het volume van de muziek aanpassen. Als je dan graag tegen elkaar wilt praten, kun je beide rustig je geluid wat zachter zetten, zodat je alsnog kunt genieten van de muziek, maar elkaar wel nog kunt verstaan. Je kunt natuurlijk ook even de koptelefoon afzetten. Doordat je de muziek door de koptelefoon hoort, is er weinig geluidsoverlast voor omstanders of buren. Wel heb je nog het geluid van mensen die meezingen en praten. Silent disco huren Den Bosch is ideaal als je een leuk feestje wilt geven zonder al te veel overlast te veroorzaken. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk als feestje op zich. Zo worden er bijvoorbeeld ook in clubs silent disco's georganiseerd.

Silent disco huren Den Bosch: ideaal voor jouw feestje

De silent disco set is zeer geschikt voor een feestje, uitje of evenement, zoals een bruiloft, kinderfeestje of burendag. Het is een leuk en makkelijk concept voor jong en oud en kan eenvoudig worden aangesloten. Wij leveren bij onze silent disco set twee soorten moderne zenders met een groot bereik. Je verbindt je telefoon makkelijk met de aux-aansluiting. We kunnen, op aanvraag, ook een Bluetoothzender meesturen. Daarna is het een kwestie van de koptelefoons aanzetten, het kanaal selecteren, het volume regelen en het feest kan beginnen!

Voordelen van silent disco huren Den Bosch

Silent disco huren brengt veel voordelen met zich mee. Het is een uniek concept waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn. Veel mensen huren een silent disco set om geen geluidsoverlast te veroorzaken, maar er zijn ook andere redenen. Een ander kenmerk van silent disco is dat je naar meerdere kanalen kunt luisteren en zo meerdere DJ's of playlists op de dansvloer kunt laten draaien. Doordat mensen via koptelefoons naar de muziek luisteren, kunnen ze er helemaal in opgaan. Dat maakt het een uniek concept dat ook in clubs en op festivals wordt toegepast. Heb je even geen zin meer om te dansen? Geen probleem! Je kunt de koptelefoon altijd even afzetten om een praatje te maken. Silent disco is uiteindelijk iets wat je vooral moet ervaren om echt te begrijpen hoe het werkt.

Silent Disco koptelefoons voor elke locatie

Silent disco is geschikt voor vrijwel iedere locatie. Je creëert minimale geluidsoverlast en neemt over het algemeen niet veel ruimte in. Onze silent disco sets zijn ook handig in gebruik. Wij leveren namelijk ook zenders op accu met een Bluetooth verbinding (op verzoek), waardoor je volledig draadloos een silent disco kunt houden. Denk bijvoorbeeld aan een feestje op het strand of in het park. Of misschien gebruik jij de silent disco voor yoga of sportlessen? Alles is mogelijk en wij bezorgen in heel Den Bosch!

Doelgroep

Voor wie is silent disco geschikt? Een silent disco set is voor zowel jong als oud. Ook kan het verbinding brengen tijdens bijvoorbeeld een silent disco met de buren. Het fijne is dat je niet per se aan de muzieksmaak van een ander vastzit, maar ook gewoon meerdere zenders kunt huren waarop je verschillende playlists afspeelt. Van silent disco voor ouderen tot kinderfeestjes met silent disco, we komen het allemaal tegen. Ook zie je dat draadloze silent disco zenders gebruikt worden voor rondleidingen en stadswandelingen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

mensen zingen en dansen tijdens een silent disco in Den Bosch

Wat zit er in de silent disco set?

In een silent disco box zit het gewenste aantal koptelefoons (minimaal 5, maximaal 20.000), het aantal bestelde zenders (1 tot 3), de benodigde kabels, en een duidelijke handleiding met uitlegvideo's. Wij hebben zowel zenders op stroom met een groter bereik als zenders op accu voor bijvoorbeeld een klein huisfeestje. De koptelefoons zijn standaard volledig opgeladen en gaan 8 uur mee. De zender wel even van tevoren opladen wanneer je op accu gaat draaien.

Hoe installeer ik silent disco koptelefoons?

Een silent disco installeren vereist geen technische vaardigheden, dus in principe kan iedereen dit:

  • Sluit de zender aan op het stopcontact.
  • Schakel de zender in.
  • Sluit de aux-kabel aan op de geluidsdrager of verbind je apparaat via Bluetooth (deze zender kun je op verzoek huren).
  • Zorg ervoor dat het kanaal op de zender en de koptelefoon corresponderen.
  • Schakel de koptelefoon in.
  • Je kunt beginnen!

Aan de lampjes op de koptelefoon kun je zien naar welk kanaal iemand luistert. Zo weet je of iemand naar hetzelfde nummer luistert of naar iets heel anders. De accu van een silent disco koptelefoon gaat zo'n 8 uur mee. Wanneer je voor meerdere dagen huurt, krijg je standaard opladers meegeleverd.

Silent disco huren Den Bosch: wat moet ik zelf nog regelen?

Het enige wat je zelf nog moet regelen bij een silent disco huren is de locatie, eventueel een DJ en hapjes en drankjes. De locatie kan overal zijn, zowel binnen als buiten en in het licht als donker. Dit aangezien je geen geluidsoverlast veroorzaakt en ook geen last hebt van omgevingsgeluiden. Als je als locatie een club kiest is er meestal al veel aanwezig, maar als je een park of gewoon thuis als locatie kiest, zal je iets meer spullen moeten regelen/huren, zoals bartafels en eten en drinken. Ook kun je een silent yoga, cinema, rondleiding, seminar of fitness organiseren, waarbij je de instructies tijdens het afspelen van de muziek via de zender kunt geven aan de deelnemers. Je kunt ook een microfoon aan de zender koppelen!

Tijdens en na de silent disco


Tijdens de silent disco is het handig om te zorgen dat iedereen voldoende eten en drinken krijgt, dat de sfeer gezellig blijft en dat alles volgens de afspraken loopt. Bij een silent disco met een grote groep kun je kiezen voor toezichthouders, die alles een beetje in de gaten houden. Ook kan het zo zijn dat er ineens een koptelefoon niet werkt. Geen nood! Wij leveren standaard een paar reserve koptelefoons mee. Het wil bijvoorbeeld weleens voorkomen dat een koptelefoon aangaat tijdens het transport en dan is de batterij al leeg als hij aankomt. Bij ons weet je zeker dat je altijd voldoende werkende koptelefoons hebt. Als er iets anders is, kun je contact opnemen met ons, waarbij wij het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen. Zo zorgen wij ervoor dat je silent disco altijd een succes wordt. Stel dus snel je silent disco set samen en plaats een reservering!

Wil jij een silent disco huren in Den Bosch? Neem contact met ons op en maak jouw silent disco feestje onvergetelijk!