Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Roermond

Op zoek naar een uniek en onvergetelijk feestconcept in Roermond? Overweeg dan eens een silent disco te huren! Wij bieden complete silent disco sets die geschikt zijn voor alle soorten evenementen, van kleine huisfeestjes tot grote festivals. Met ons uitgebreide assortiment aan koptelefoons en zenders, en de gemakkelijke en voordelige bezorging via PostNL, zorgen wij ervoor dat jouw feestje een groot succes wordt zonder geluidsoverlast voor de buren.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Maak kennis met silent disco in Roermond

Een silent disco is een innovatief feestconcept waarbij muziek wordt afgespeeld via draadloze koptelefoons in plaats van luidsprekers. Dit betekent dat iedereen kan dansen op de muziek die zij kiezen zonder dat omstanders last hebben van harde muziek. Je kunt zelfs meerdere DJ's tegelijk laten draaien, aangezien onze sets tot drie verschillende kanalen ondersteunen. Hierdoor kunnen jouw gasten zelf kiezen naar welke muziek ze willen luisteren. Dit geeft een leuke dynamiek op de dansvloer, met mensen die op verschillende ritmes dansen en van kanaal wisselen wanneer ze willen.

Daarom kies je voor silent disco!

Geen burenruzies

Een van de grootste voordelen van een silent disco is dat je geen geluidsoverlast veroorzaakt. Dit maakt het ideaal voor feestjes in woonwijken, parken, of andere locaties waar geluid een probleem kan zijn. Omdat de muziek alleen te horen is via de koptelefoons, blijven omwonenden tevreden en kunnen jij en je gasten ongestoord genieten.


Kies zelf je kanaal

Met onze silent disco sets kun je kiezen voor één, twee of drie kanalen. Dit betekent dat je meerdere DJ's of playlists tegelijkertijd kunt laten draaien. Gasten kunnen eenvoudig van kanaal wisselen via een knop op hun koptelefoon, waardoor iedereen naar zijn favoriete muziek kan luisteren. De koptelefoons hebben LED-verlichting die van kleur verandert afhankelijk van het kanaal, zodat je kunt zien wie naar welke muziek luistert.


Gemakkelijk te installeren

Onze silent disco sets zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen technische vaardigheden. Je sluit de zender aan op een stopcontact, verbindt deze met je muziekbron via een aux-kabel of Bluetooth, zet de koptelefoons aan, en het feest kan beginnen. Wij leveren een duidelijke handleiding mee, zodat je binnen enkele minuten klaar bent om te feesten.


Wat zit er in een silent disco set?

Onze sets bevatten alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Je ontvangt:
  • Het gewenste aantal koptelefoons (minimaal 5 en maximaal 20.000),
  • Het aantal benodigde zenders (tot 3)
  • Alle benodigde kabels
  • Een duidelijke handleiding

De koptelefoons zijn volledig opgeladen en gaan minimaal 8 uur mee, wat ruim voldoende is voor een avond vol plezier. Wil je meerdere dagen huren? Geen probleem! Dan leveren we ook de opladers mee!

Voor wie is silent disco geschikt?

Een silent disco is geschikt voor jong en oud en past bij allerlei soorten evenementen. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, kinderfeestje of buurtfeest organiseert, een silent disco zorgt altijd voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Doordat je geen luidsprekers nodig hebt, kun je het feestje overal organiseren, van je woonkamer tot het strand of park.

Reserveren en prijzen

Bij ons kun je eenvoudig je silent disco set samenstellen en reserveren. De prijs per koptelefoon varieert tussen €2,40 en €3,95, afhankelijk van de hoeveelheid. Elke zender kost €10,- en je hebt de optie om extra feestartikelen zoals lampen en rookmachines bij te bestellen. Verzendkosten via PostNL bedragen slechts €13,-.

Reserveer jouw silent disco in Roermond

Wil jij ook een uniek feest organiseren zonder geluidsoverlast? Huur dan een silent disco set bij ons en ervaar zelf hoe leuk en gemakkelijk het is. Met onze voordelige en gemakkelijke bezorging via PostNL is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een silent disco in Roermond te organiseren. Klik op de knop hieronder om direct je set samen te stellen en een reservering te plaatsen.

Silent disco huren in Roermond? Wij zorgen ervoor dat jouw feestje een succes wordt!