Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw feestje in Amsterdam tot een onvergetelijk evenement te maken? Overweeg dan een silent disco te huren. Of je nu een klein huisfeestje of een groot festival organiseert, silent disco sets zijn de perfecte oplossing om jouw gasten een geweldige tijd te bezorgen zonder overlast voor de buren. Hier lees je alles wat je moet weten over het huren van een silent disco in Amsterdam.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Wat is een silent disco in Amsterdam?

Een silent disco is een feestje waarbij de muziek niet via luidsprekers, maar via draadloze koptelefoons wordt afgespeeld. Elke deelnemer krijgt een koptelefoon, die verbinding maakt met een of meerdere zenders. Dit maakt het mogelijk om meerdere DJ's of muziekkanalen tegelijkertijd te beluisteren. Wanneer je van kanaal wisselt, verandert de kleur van het licht op de koptelefoon, wat een kleurrijk en dynamisch effect geeft op de dansvloer.

Eenvoudig een silent disco huren Amsterdam

  • Geen geluidsoverlast: Een van de grootste voordelen van een silent disco is dat je geen geluidsoverlast veroorzaakt. Dit maakt het ideaal voor feestjes in woonwijken, openbare parken, of andere locaties waar je rekening moet houden met omwonenden.

  • Meerdere kanalen: Met maximaal drie kanalen kunnen gasten kiezen naar welke muziek ze willen luisteren. Dit betekent dat je verschillende muziekstijlen kunt aanbieden en iedereen tevreden kunt stellen.

  • Volume controle: Gasten kunnen zelf het volume van hun koptelefoon regelen, wat gehoorschade voorkomt en een persoonlijke luisterervaring mogelijk maakt.

  • Unieke beleving: Een silent disco is een onvergetelijke ervaring. De wisselende kleuren van de koptelefoons en de mogelijkheid om te switchen tussen verschillende DJ's maken het een visueel en auditief spektakel.

  • Geschikt voor elke locatie: Of je nu een silent disco feestje organiseert in een club, een park, op het strand, of gewoon thuis, een silent disco set kan overal worden gebruikt. Onze zenders hebben een bereik van 200 tot 500 meter, waardoor je veel flexibiliteit hebt in je keuze van locatie.

Hoe kun je bij ons silent disco koptelefoons huren in Amsterdam?

1. Stel je silent disco set samen

Jij stelt je kist samen door het aantal koptelefoons en het aantal zenders te selecteren. Met meerdere zenders heb je meer kanalen om muziek op te luisteren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld meerdere DJ’s wilt laten draaien. Ook geven we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een kleine set discolampen of een rookmachine erbij te bestellen en natuurlijk een verloop voor AUX naar iPhone. 


2. Selecteer hoe je de box laat bezorgen

Wanneer je de set hebt samengesteld kun je de datum of data selecteren waarop je de set wilt huren en selecteer je hoe je de set bij jou thuis wilt krijgen. Je kunt hem ophalen op onze locatie, je kunt hem tegen een vergoeding door ons laten bezorgen, maar de meeste mensen kiezen voor bezorging bij een PostNL-punt naar keuze. Zo kun je voordelig de set bij je supermarkt laten komen en hem daar ophalen.


3. Box uitpakken en feesten maar!

We bezorgen de box uiterlijk de dag voordat de huur ingaat op de geselecteerde plek. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de box uit te pakken. Daarin vind je de silent disco koptelefoons, de zenders en een uitgebreide handleiding. Wanneer je kiest voor bezorging bij een PostNL-punt, hebben we zelfs het retourlabel al ingesloten. Jij hoeft dus alleen nog maar aan te sluiten en het feest kan beginnen!


Waar kan ik in Amsterdam een silent disco organiseren?

Wij verhuren veel silent disco’s in Amsterdam aan mensen die een feestje willen organiseren zonder dat er burenruzie ontstaat. Zo houden mensen in Amsterdam silent disco’s bij huisfeesten, maar bijvoorbeeld ook in het Vondelpark of op een boot. Omdat versterkte muziek op een boot niet meer mag van de gemeente is het bijvoorbeeld een goede uitkomst om een silent disco op een boot in Amsterdam te houden om zo toch vrij te kunnen feesten met een muziekje erbij. Het is immers een kwestie van je telefoon aansluiten en je kunt al een feestje vieren. Wist je trouwens dat we ook draadloze zenders verhuren? Daarvoor heb je dus geen stroomaansluiting meer nodig.

Waar kun je een silent disco houden in Amsterdam?

Thuis, in je woonkamer, in je tuin of zelfs op je balkon.
In een park. Je kunt de silent disco ook buitenshuis gebruiken
Op een boot. Een luid feesje met versterkte muziek mag niet, maar een silent disco biedt een prima uitkomst!

Gelegenheden voor silent disco in Amsterdam

Bruiloften

Voeg een unieke twist toe aan je huwelijksfeest zonder de buren tot last te zijn. Voeg een unieke twist toe aan je huwelijksfeest zonder de buren tot last te zijn.
Kinderen dansen tijdens een silent disco kinderfeestje

Kinderfeestjes

Kinderen vinden het geweldig om hun eigen muziek te kiezen en de kleurige koptelefoons maken het extra leuk.

Festivals

Bied je festivalgangers de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere muziekstijlen.

Bedrijfsevenementen

Perfect voor teambuilding activiteiten of als afsluiter van een conferentie.

Yogaklasjes

Creëer een unieke ervaring door instructies en muziek draadloos door te geven.

Silent disco koptelefoons huren Amsterdam

Amsterdam is een stad vol leven en muziek. Een silent disco huren in Amsterdam biedt je de kans om te genieten van een uniek feestconcept zonder beperkingen door geluidsoverlast. Of je nu een intiem feestje thuis organiseert of een groots evenement in een park, een silent disco zorgt voor een geweldige sfeer en onvergetelijke momenten.

Een silent disco huren in Amsterdam is de perfecte manier om jouw feest of evenement naar een hoger niveau te tillen. Het biedt flexibiliteit, unieke ervaringen, en voorkomt geluidsoverlast. Of je nu een bruiloft, kinderfeestje, bedrijfsuitje, of festival een silent disco organiseert, een silent disco set maakt het feest compleet. Huur vandaag nog jouw silent disco set en maak van je volgende evenement in Amsterdam een groot succes!