Silent disco huren Amsterdam

Wil jij de ultieme silent disco ervaring in Amsterdam huren?

Wil jij de ultieme silent disco ervaring creëren in Amsterdam? Silent disco koptelefoons huren in Amsterdam kan nu voor maar €3,50 per koptelefoon en met korting bij grote aantallen. Geleverd bij jouw dichtstbijzijnde PostNL-punt!

Eenvoudig een silent disco huren Amsterdam

Natuurlijk zou je naar Hush Silent Disco Club kunnen gaan of wachten tot er een silent disco wordt georganiseerd in Paradiso, maar waarom niet zelf een silent disco organiseren? Of je nu met een studentenvereniging een feest wilt organiseren, een feest te vieren hebt of misschien zelf wel met op een boot een silent disco wilt houden door de grachten van Amsterdam, de opties zijn eindeloos met een silent disco huren. Je hebt zelf de ruimte om het thema te bepalen en met drie verschillende kanalen kan je het zo instellen dat er wel wat leuks is voor iedereen! De leukste activiteit in Amsterdam is zo georganiseerd. Naast de silent disco is het enige wat je nodig hebt: hapjes, drankjes, en natuurlijk de ultieme locatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een silent disco huren in Amsterdam biedt? Lees dan verder!

Silent disco Amsterdam is geschikt voor:
 • Studenten

 • Verjaardagen

 • Bruiloften

 • Scholen

 • Scoutingactiviteit

 • Bejaardentehuizen

 • Kinderfeestjes

 • Thuis

 • Indoor

 • Outdoor

 • Bedrijfsuitje

 • Of als je gewoon zin hebt in een feestje!

Hoe kun je bij ons silent disco koptelefoons huren in Amsterdam?

1. Stel je silent disco set samen

Jij stelt je kist samen door het aantal koptelefoons en het aantal zenders te selecteren. Met meerdere zenders heb je meer kanalen om muziek op te luisteren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld meerdere DJ’s wilt laten draaien. Ook geven we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een kleine set discolampen of een rookmachine erbij te bestellen en natuurlijk een verloop voor AUX naar iPhone. 


2. Selecteer hoe je de box laat bezorgen

Wanneer je de set hebt samengesteld kun je de datum of data selecteren waarop je de set wilt huren en selecteer je hoe je de set bij jou thuis wilt krijgen. Je kunt hem ophalen op onze locatie, je kunt hem tegen een vergoeding door ons laten bezorgen, maar de meeste mensen kiezen voor bezorging bij een PostNL-punt naar keuze. Zo kun je voordelig de set bij je supermarkt laten komen en hem daar ophalen.


3. Box uitpakken en feesten maar!

We bezorgen de box uiterlijk de dag voordat de huur ingaat op de geselecteerde plek. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de box uit te pakken. Daarin vind je de silent disco koptelefoons, de zenders en een uitgebreide handleiding. Wanneer je kiest voor bezorging bij een PostNL-punt, hebben we zelfs het retourlabel al ingesloten. Jij hoeft dus alleen nog maar aan te sluiten en het feest kan beginnen!


Waar kan ik in Amsterdam een silent disco organiseren?

Wij verhuren veel silent disco’s in Amsterdam aan mensen die een feestje willen organiseren zonder dat er burenruzie ontstaat. Zo houden mensen in Amsterdam silent disco’s bij huisfeesten, maar bijvoorbeeld ook in het Vondelpark of op een boot. Omdat versterkte muziek op een boot niet meer mag van de gemeente is het bijvoorbeeld een goede uitkomst om een silent disco op een boot in Amsterdam te houden om zo toch vrij te kunnen feesten met een muziekje erbij. Het is immers een kwestie van je telefoon aansluiten en je kunt al een feestje vieren. Wist je trouwens dat we ook draadloze zenders verhuren? Daarvoor heb je dus geen stroomaansluiting meer nodig.

Waar kun je een silent disco houden in Amsterdam?

Thuis, in je woonkamer, in je tuin of zelfs op je balkon.
In een park. Je kunt de silent disco ook buitenshuis gebruiken
Op een boot. Een luid feesje met versterkte muziek mag niet, maar een silent disco biedt een prima uitkomst!

Silent disco koptelefoons huren Amsterdam

Een silent disco huren in Amsterdam? Wij leveren altijd tijdig op een PostNL-punt bij jou in de buurt tegen een scherpe prijs. Stel dus snel jouw silent disco set samen en reserveer voor een datum die jou uitkomt.