Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Venlo

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw evenement in Venlo naar een hoger niveau te tillen? Huur dan een silent disco! Dit innovatieve feestconcept zorgt voor een geweldige sfeer zonder geluidsoverlast. Lees verder om te ontdekken wat wij te bieden hebben en hoe je eenvoudig een silent disco kunt huren in Venlo.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Maak kennis met silent disco in Venlo

Een silent disco is een bijzondere manier van feesten waarbij de muziek via draadloze koptelefoons wordt afgespeeld in plaats van via luidsprekers. Hierdoor kunnen jouw gasten genieten van hun favoriete muziek zonder dat omstanders last hebben van harde geluiden. Met maximaal drie verschillende kanalen kunnen jouw gasten zelf kiezen naar welke DJ of playlist ze willen luisteren. Dat maakt silent disco een uniek concept. Wil je nou meer weten over silent disco huren in Venlo? Lees dan verder!

Daarom kiest Venlo voor silent disco!

Geen burenruzies

Omdat de muziek alleen hoorbaar is via de koptelefoons, kun je feesten tot in de late uurtjes zonder klachten van de buren. Ook is een volledig stille dansvloer natuurlijk een ervaring op zich!


Kies zelf waar je naar luistert

Gasten kunnen kiezen uit maximaal drie verschillende kanalen, elk met zijn eigen DJ of playlist. Zo krijg je dus een uniek feestje dat mensen lang zal heugen.


Controleer zelf het volume

Iedereen kan het volume van zijn koptelefoon zelf aanpassen, wat de kans op gehoorschade vermindert en het comfort verhoogt.


Waarvoor kun je een silent disco in Venlo huren

In Venlo kan je diverse activiteiten organiseren met een silent disco en vooral omdat je geen geluidsoverlast veroorzaakt en geen last hebt van omgevingsgeluiden. In Venlo zijn er diverse locaties, zoals het Limburgs Museum, de binnenstad, diverse kerken, de Stadspoort en Maaspoort Theater & Events. Je kan dus een rondleiding door een museum of kerk organiseren, workshops, yoga, een film of voorstelling. Ook kan je een stadswandeling of kroegentocht organiseren, zodat iedereen ook wat van Venlo zelf ziet. Er kunnen bij deze activiteiten aan meerdere groepen uitleg gegeven worden, waardoor verschillende activiteiten in één zaal tegelijkertijd georganiseerd kunnen worden. Als afsluiter kan je voor een leuke silent disco party zorgen, aangezien je de koptelefoons toch al gehuurd hebt. Zo organiseer je een onvergetelijk dagje Venlo.

Dit bieden wij

Wij bieden complete silent disco sets die alles bevatten wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Onze sets zijn eenvoudig te installeren en geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Een standaard set bevat:

 • Het gewenste aantal koptelefoons (minimaal 5, maximaal 20.000)
 • Tot drie zenders
 • Alle benodigde kabels
 • Een duidelijke handleiding

Onze koptelefoons zijn volledig opgeladen en gaan minimaal 8 uur mee, perfect voor een avond vol muziek en plezier. Voor meerdaagse evenementen leveren wij ook opladers mee.

Dit betaal jij

Onze prijzen zijn transparant en afhankelijk van het aantal koptelefoons dat je nodig hebt:

 • Koptelefoons: Tussen €2,40 en €3,95 per stuk, afhankelijk van de hoeveelheid
 • Zenders: €10,- per stuk
 • Verzendkosten: €13,- via PostNL

Tegen een meerprijs kun je ook extra feestartikelen huren om je feestje compleet te maken. Ideaal als je bijvoorbeeld een silent disco wil organiseren in je huis of op een andere plek zonder discoverlichting. Denk hierbij aan lampen, blacklights, maar ook bijvoorbeeld een rookmachine. We hebben het allemaal liggen en je kunt het allemaal huren!

Ervaar ook silent disco in Venlo!

Ben je klaar om een uniek en onvergetelijk feest te organiseren? Huur dan een silent disco in Venlo en ervaar zelf hoe leuk en eenvoudig het is. Met onze complete sets en handige bezorgservice via PostNL, heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Klik op de knop hieronder om direct je set samen te stellen en een reservering te plaatsen.
 • Stel je set samen: Kies het aantal koptelefoons en zenders dat je nodig hebt. Denk ook aan eventuele extra’s zoals lampen of rookmachines.
 • Plaats je bestelling: Vul het online formulier in met je gegevens en evenementdetails.
 • Ontvang je set: Wij bezorgen de set op het door jou opgegeven adres in Venlo via PostNL.
 • Geniet van je evenement: Installeer de set volgens de handleiding en geniet van je silent disco.
 • Eenvoudig retourneren: Gebruik het meegeleverde retourlabel om de set na afloop terug te sturen.