Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Deventer

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw feestje in Deventer naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan om een silent disco te huren! Of je nu een klein huisfeestje organiseert of een groot festival plant, wij hebben de perfecte silent disco sets voor jou. Kies het aantal koptelefoons dat je nodig hebt en bepaal of je één, twee of drie kanalen wilt gebruiken. Met onze kwaliteitskoptelefoons en betrouwbare zenders wordt jouw feestje gegarandeerd een succes!

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Zo makkelijk werkt onze silent disco

Een silent disco is een feestconcept waarbij muziek wordt afgespeeld via draadloze koptelefoons in plaats van luidsprekers. Onze silent disco sets zijn eenvoudig te gebruiken. We leveren alles wat je nodig hebt: koptelefoons, zenders, kabels en een duidelijke handleiding. Sluit de zender aan op een stroombron of gebruik een van onze zenders op accu voor een volledig draadloze ervaring. Verbind je telefoon, laptop of DJ-set met de zender via een aux-kabel of Bluetooth, als je een zender op accu huurt, en je bent klaar om te beginnen! De koptelefoons zijn vooraf opgeladen en gaan tot wel 8 uur mee, perfect voor een avond vol plezier.

Daarom ga je voor silent disco

Silent disco huren in Deventer brengt tal van voordelen met zich mee:

 • Geen geluidsoverlast: Omdat de muziek via koptelefoons wordt afgespeeld, kunnen buren en omstanders ongestoord hun eigen gang gaan. Dit maakt het ideaal voor feestjes in woonwijken of openbare parken.
 • Meerdere muziekkanalen: Met de mogelijkheid om tot drie kanalen te kiezen, kunnen gasten naar verschillende muziekgenres luisteren. Dit zorgt ervoor dat iedereen van de muziek kan genieten die zij het leukst vinden.
 • Individueel volume: Elke feestganger kan het volume van zijn of haar koptelefoon naar wens aanpassen, wat helpt om gehoorschade te voorkomen en de luisterervaring te verbeteren.
 • Flexibiliteit: Of je nu binnen of buiten, in het licht of donker, in een club of in je eigen achtertuin feestviert, een silent disco past zich moeiteloos aan elke omgeving aan.
 • Gezelligheid: Ondanks dat iedereen een koptelefoon draagt, blijft de sfeer gezellig. Gasten kunnen de koptelefoon afzetten om een praatje te maken zonder de muziek te hoeven missen.

Gelegenheden voor silent disco in Deventer

Bruiloften

Maak je speciale dag onvergetelijk met een unieke en intieme danservaring
Kinderen dansen tijdens een silent disco kinderfeestje

Kinderfeestjes

Kinderen vinden het geweldig om te dansen en zingen zonder lawaai te maken.

Festivals

Voor grote evenementen kunnen we sets leveren met tot wel 20.000 koptelefoons.

Sportlessen

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je sessies met muziek op de koptelefoon.

Burendag

Breng de buurt bij elkaar zonder de angst voor geluidsoverlast.

Wat zit er in een silent disco set?

Elke silent disco box bevat:

 • Het gewenste aantal koptelefoons (minimaal 5, maximaal 20.000)
 • Het aantal bestelde zenders (1 tot 3)
 • Benodigde kabels
 • Een duidelijke handleiding met uitlegvideo's
 • Opladers voor meerdere dagen gebruik
 • Optioneel: lichten en rookmachine

Onze zenders hebben een bereik van 200 tot 500 meter, waardoor je zelfs grote locaties kunt voorzien van een silent disco. De koptelefoons zijn eenvoudig in gebruik en vereisen geen technische vaardigheden om op te zetten.

Hoe huur je een silent disco set in Deventer?

Het huren van een silent disco set in Deventer is eenvoudig. Volg deze stappen:

 • Selecteer het aantal koptelefoons: Bepaal hoeveel gasten je verwacht en kies het juiste aantal koptelefoons.
 • Kies het aantal zenders: Beslis of je één, twee of drie kanalen wilt aanbieden.
 • Bestel extra's: Voeg eventueel verlichting of een rookmachine toe voor een complete feestervaring.
 • Plaats je reservering: Neem contact met ons op om je set te reserveren. Je kunt kiezen voor afhalen, bezorgen of verzending via PostNL.

Bij afhalen kun je de set ophalen in Woubrugge. Voor bezorging rekenen we een prijs op basis van het aantal kilometers. Verzending via PostNL kost €13,- en het retourlabel wordt meegeleverd voor eenvoudige terugzending.

Veelgestelde vragen over silent disco huren in Deventer

Hoe lang gaan de koptelefoons mee?

De koptelefoons gaan minimaal 8 uur mee op een volle accu. Voor meerdaagse evenementen leveren we opladers mee.

Hoe verbind ik mijn muziek?

Onze zenders hebben een aux-ingang en kunnen ook via Bluetooth verbonden worden. Zo kun je je telefoon, tablet, laptop of DJ-set eenvoudig aansluiten.

Wat gebeurt er als een koptelefoon niet werkt?

We leveren standaard reservekoptelefoons mee voor het geval dat er een niet werkt. In de praktijk komt dit zelden voor trouwens.

Hoeveel koptelefoons kan ik huren?

Je kan zelf selecteren hoeveel koptelefoons je nodig hebt. Daarnaast leveren we standaard een paar extra koptelefoons voor het geval er eentje onderweg leeg gaat. We hebben in totaal zo'n 20.000 koptelefoons op voorraad dus geen feestje is te gek voor ons!

Hoeveel kost een silent disco huren in Deventer?

Je huur bij ons voor €3,95 per koptelefoon. Bij grotere orders krijg je staffelkorting en betaal je uiteindelijk nog maar €2,40 per koptelefoon. Daarmee zijn we een van de goedkoopste leveranciers als je kijkt naar het totaalbedrag inclusief bezorging.

Hoe wordt de silent disco set geleverd?

Dat bepaal je zelf. Je mag hem komen afhalen, maar dat is een stukje rijden vanuit Deventer. Daarom kiezen de meeste mensen voor verzending via PostNL. Al voor €13,- zenden we de kist naar een PostNL-punt naar keuze. Na het feestje doe je de set weer op de post en klaar is Kees!

Maak je feest compleet met silent disco!

Een silent disco huren in Deventer is de perfecte manier om je feest uniek en onvergetelijk te maken. Of je nu een intiem huisfeestje of een grootschalig festival plant, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Stel vandaag nog je set samen en ervaar zelf hoe leuk een silent disco kan zijn!