Silent disco Delft

Wil je meer weten over silent disco in Delft?

Een silent disco in Delft kan met onze silent disco sets. Delft heeft hele mooie locaties, waardoor jij een onvergetelijk uitje of feest organiseert. Bovendien is een silent disco voor echt iedereen en elke gelegenheid geschikt. Kies zelf waar, wanneer en voor wie je het organiseert.

Wil je een gaaf evenement, festival of ander feest organiseren? Met een silent disco in Delft veroorzaak je geen geluidsoverlast en organiseer je een perfect feest zowel in de zomer als in de winter. Wij geven een aantal tips hierbij.

Tips voor een spetterend feest 

Delft is een gezellige stad en ideaal voor een silent disco. In de zomer kan je voor een spetterende silent disco zorgen door bijvoorbeeld een feest of cruiseboot te regelen, een locatie aan het water met tenten, op het strand of een Beachclub. Ook kan je opblaasbare zwembaden regelen die je in het water legt en waarin iedereen muziek kan luisteren en ondertussen kan eten en drinken. In de winter kan je denken aan locaties zoals studentendiscotheek Lorre, Club Ciccionina of de Club Delft. Als je er woont, op een sportclub of in een studentenhuis zit, kan je daar eenvoudig jouw silent disco organiseren. Het kan dus wanneer je maar wilt.