Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Delft

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om je feestje in Delft te vieren? Overweeg dan om een silent disco te huren! Bij ons kun je silent disco sets huren voor elke gelegenheid, van intieme huisfeestjes tot grootschalige festivals. Kies het gewenste aantal koptelefoons en bepaal of je één, twee of drie kanalen wilt voor je feestje. Wij leveren kwaliteitskoptelefoons en betrouwbare zenders om ervoor te zorgen dat jouw silent disco in Delft een groot succes wordt!

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Maak kennis met silent disco

Een silent disco is de perfecte oplossing voor een feest zonder overmatig lawaai. Dit maakt het geschikt voor elke locatie, zowel binnen als buiten. Bij een silent disco draagt iedereen een draadloze koptelefoon waarop de muziek wordt afgespeeld. Je kunt kiezen uit maximaal drie DJ’s, zodat je zelf kunt bepalen naar welke DJ je wilt luisteren. Wissel je van kanaal, dan verandert de kleur van het licht op de koptelefoon, waardoor je kunt zien wie naar welk kanaal luistert. Dit creëert een leuke sfeer, omdat de ene persoon op een uptempo nummer danst, terwijl een ander rustig meebeweegt op een rustigere track.

Naast het wisselen van kanalen kun je ook het volume van de muziek op de koptelefoon aanpassen. Dit betekent dat je, als je even wilt praten, het volume kunt verlagen of de koptelefoon even kunt afzetten. Omdat de muziek alleen via de koptelefoon te horen is, veroorzaak je weinig geluidsoverlast voor omstanders of buren. Een silent disco huren in Delft is ideaal voor een leuk feestje zonder teveel overlast, maar is ook op zichzelf een fantastische ervaring. Silent disco’s worden zelfs in clubs en op festivals georganiseerd.

Daarom kies je voor silent disco huren Delft

Silent disco huren biedt tal van voordelen. Het is een uniek concept waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn. Een belangrijke reden om een silent disco set te huren is het vermijden van geluidsoverlast, maar er zijn ook andere voordelen. Je kunt naar meerdere kanalen luisteren en verschillende DJ’s of playlists afspelen. Dit zorgt ervoor dat iedereen van de muziek kan genieten zoals zij dat willen. Daarnaast kun je door de koptelefoon helemaal opgaan in de muziek. Dit maakt silent disco’s ideaal voor clubs en festivals, maar ook voor thuisfeestjes of andere evenementen in Delft.

Een ander voordeel is dat je het volume zelf kunt regelen, wat het risico op gehoorschade vermindert. Dit is vooral belangrijk voor mensen die vaak naar luidruchtige evenementen gaan. Daarnaast zorgt de silent disco ervoor dat je overal kunt feesten zonder anderen te storen. Je kunt altijd de koptelefoon afzetten om even een praatje te maken, wat het feest extra gezellig maakt.

Silent disco huren in Delft

Onze silent disco set is zeer geschikt voor een breed scala aan evenementen, zoals bruiloften, kinderfeestjes of burendagen. Het is een leuk en eenvoudig concept voor jong en oud, en kan gemakkelijk worden aangesloten. Wij leveren twee soorten moderne zenders met een groot bereik. Je kunt je telefoon eenvoudig verbinden via de aux-aansluiting of, op aanvraag, een Bluetoothzender gebruiken. Zet de koptelefoons aan, selecteer het kanaal, regel het volume en het feest kan beginnen!

Gelegenheden voor silent disco in Delft

Bruiloften

Een silent disco kan zorgen voor een unieke bruiloft. Of je nou te maken hebt met geluidsrestricties of gewoon omdat je jouw mooiste dag onvergetelijk wil maken met silent disco.

Kinderen dansen tijdens een silent disco kinderfeestje

Kinderfeestjes

Ook kinderen vinden silent disco vaak helemaal te gek. Het is nieuw, het is grappig en het werkt heel gemakkelijk. Bijkomend voordeel is dat jij de muziek niet hoeft te horen

Festivals

Bij festivals is silent disco ideaal omdat je geen last hebt van het geluid van omliggende weides. Daarbij doet het het altijd goed als 'gimmick'. Vaak komt iedereen toch even kijken bij de silent disco.

Yogaklasjes

Met silent disco zorg je voor een unieke yogales die de mensen nog lang zal bijblijven. Of het nou indoor of outdoor plaatsvindt. Een sportklas met koptelefoons is altijd leuk.

Algehele gezelligheid

Er zijn zoveel silent disco feestjes mogelijk. We krijgen dan ook aanvragen uit alle hoeken. Zie hier alle mogelijke silent disco gelegenheden.

Wat zit er in de silent disco set?

Bij ons ontvang je:

  • Het gewenste aantal koptelefoons (minimaal 5, maximaal 20.000)
  • Het aantal bestelde zenders (1 tot 3)
  • Benodigde kabels
  • Een duidelijke handleiding met uitlegvideo’s
  • Zowel zenders op stroom met een groter bereik als zenders op accu voor kleinere feestjes (op aanvraag)

Onze koptelefoons zijn volledig opgeladen en gaan 8 uur mee. De zender moet vooraf worden opgeladen bij gebruik van de accu.

Hoe installeer ik een silent disco?

Een silent disco installeren is eenvoudig:

  1. 1. Sluit de zender aan op het stopcontact.
  1. 2. Schakel hem in.
  2. 3. Verbind je apparaat via aux of Bluetooth.
  3. 4. Zorg dat het kanaal op de zender en de koptelefoon overeenkomt.
  4. 5. Zet de koptelefoons aan en het feest kan beginnen!

Aan de lampjes op de koptelefoon kun je zien naar welk kanaal iemand luistert. Onze koptelefoons gaan op een volle accu minimaal 8 uur mee, en bij meerdaagse huur krijg je opladers meegeleverd.

Silent disco huren in Delft: eenvoudig en compleet

Bij ons kun je kiezen voor afhalen, bezorging of verzending via PostNL. Wij zijn gevestigd in Woubrugge, maar bezorgen ook in Delft en omstreken. Je kunt de set ophalen, laten bezorgen of laten verzenden naar een PostNL-punt in de buurt. Alle benodigde kabels, handleidingen en opladers worden meegeleverd. Stel snel jouw silent disco set samen en maak jouw silent disco feest in Delft een groot succes!

Silent disco huren in Delft is de perfecte manier om een uniek en onvergetelijk feestje te organiseren. Met minimale geluidsoverlast en maximale plezier is het een ervaring die je niet wilt missen. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement!