Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Tilburg

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om jouw feest in Tilburg onvergetelijk te maken? Huur dan een silent disco! Met onze silent disco sets, geschikt voor zowel kleine bijeenkomsten als grote evenementen, ben je verzekerd van een unieke ervaring. Bovendien zorgen wij voor een gemakkelijke en voordelige bezorging via PostNL, zodat jij je volledig kunt richten op het feest.

Een silent disco is een innovatief feestconcept waarbij de muziek via draadloze koptelefoons wordt afgespeeld in plaats van via luidsprekers. Dit betekent dat de deelnemers in volledige stilte kunnen dansen, zonder dat de omgeving last heeft van harde muziek. Met meerdere kanalen kunnen gasten kiezen uit verschillende DJ's of playlists. Het grote voordeel van onze service is dat het gemakkelijk wordt bezorgd via PostNL. Jij kiest het PostNL-punt, wij zorgen ervoor dat je silent disco set tijdig aankomt.

Een voordelig uitje of feest

Een silent disco hoeft niet duur te zijn. Het huren van een silent disco kost namelijk bijna niks, zeker als je niet vaak een silent disco organiseert. Wil je dus een feest of uitje in Tilburg organiseren, huur dan een silent disco set. Bovendien heb je heel veel vrijheid in de locatie, de soorten muziek, hoeveel mensen je uitnodigt, de tijd van het feest of uitje en voor welke gelegenheid je het organiseert. Je kan bijvoorbeeld een Tilburgse (drive-in) cinema, yoga, stadswandeling of festival organiseren, afhankelijk van wat jij wilt. Bovendien kan je ook een silent disco voor ouderen organiseren in een bejaardentehuis in Tilburg. Zo zijn er genoeg ideeën en locaties voor een silent disco in Tilburg.

Daarom kies je voor silent disco

Kies zelf naar wat luistert

Onze silent disco sets bieden tot drie verschillende kanalen, waardoor je meerdere DJ's of playlists tegelijk kunt laten draaien. Gasten kunnen eenvoudig schakelen tussen kanalen met een knop op hun koptelefoon. De LED-verlichting op de koptelefoons verandert van kleur afhankelijk van het kanaal, zodat je kunt zien wie naar welke muziek luistert.


Installeren is een makkie!

Onze silent disco sets zijn eenvoudig op te zetten en vereisen geen technische kennis. Je sluit de zender aan op een stopcontact, verbindt deze met je muziekbron via een aux-kabel of Bluetooth, zet de koptelefoons aan en het feest kan beginnen. Wij leveren een duidelijke handleiding mee, zodat je binnen enkele minuten klaar bent om te feesten.


Nooit meer geluidsoverlast

Een van de grootste voordelen van een silent disco is dat je geen geluidsoverlast veroorzaakt. Dit maakt het ideaal voor feestjes in woonwijken, parken of andere locaties waar geluid een probleem kan zijn. Omdat de muziek alleen te horen is via de koptelefoons, blijven omwonenden tevreden en kunnen jij en je gasten ongestoord genieten.


Twee mensen proosten tijdens een silent disco in tilburg

Voor wie kun je een silent disco organiseren

Een silent disco is enorm toegankelijk en daarom kun je het voor vrijwel iedere doelgroep organiseren, van kinderfeestje tot bedrijfsuitje en van festival tot burendag. Het grote voordeel van een silent disco huren in Tilburg is dat je geen stroom of luidsprekers nodig hebt. Alles werkt op accu en is dus overal mee te nemen. Het is slechts een kwestie van aanzetten, muziek opzetten en gaan. Daarom is een silent disco ook een originele uitkomst voor allerlei situaties

Zo wordt de silent disco bezorgd

Omdat wij ver van Tilburg zitten kiezen de meeste mensen voor bezorging via PostNL. Dat is veruit het makkelijkst en het voordeligst.

  • Kies een PostNL-punt bij jou in de buurt
  • Wij zorgen dat het pakket op tijd klaar ligt
  • Haal het pakket af nadat je een mail hebt dat het er ligt
  • Breng het pakket weer terug de dag na de silent disco

Retourneren kost niks. Wij leveren standaard een retourlabel mee waarmee je de set bij ieder postNL-punt kunt inlevern. En de kosten? Slechts €13,-.

Dit zit er in onze silent disco set

In onze silent disco set zit alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje:
  • Het aantal bestelde koptelefoons
  • Het aantal bestelde zenders
  • Alle benodigde kabeltjes
  • Een duidelijke instructie met filmpjes

Daarnaast heb je bij ons de optie om je feest helemaal compleet te maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld discolampen, een rookmachine, blacklights. Wij hebben praktisch alles om jouw feest een groot succes te maken.

Boek direct jouw silent disco in Tilburg

Bij ons reserveer je set silent disco koptelefoons vanaf 2,40 tot 3,95 per koptelefoon, afhankelijk van het aantal bestelde koptelefoons. Je kunt bij ons reserveren voor één of meerdere dagen reserveren en je betaalt alleen voor de dagen waarop je huurt. Wil jij ook een uniek feest organiseren zonder geluidsoverlast? Huur dan een silent disco set bij ons en ervaar zelf hoe leuk en gemakkelijk het is. Met onze voordelige en gemakkelijke bezorging via PostNL is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een silent disco in Tilburg te organiseren. Klik op de knop hieronder om direct je set samen te stellen en een reservering te plaatsen.