Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Zwolle

Op zoek naar een unieke manier om jouw evenement in Zwolle tot een groot succes te maken? Overweeg dan een silent disco te huren! Met dit innovatieve feestconcept kun je genieten van muziek zonder geluidsoverlast. Perfect voor elke gelegenheid, van intieme huisfeestjes tot grootschalige evenementen. Lees verder om te ontdekken wat wij te bieden hebben en hoe eenvoudig het is om een silent disco te huren in Zwolle.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Probeer silent disco in Zwolle

Een silent disco is een feest waarbij de muziek via draadloze koptelefoons wordt afgespeeld in plaats van via luidsprekers. Dit betekent dat jouw gasten kunnen genieten van hun favoriete muziek zonder dat omstanders last hebben van harde geluiden. Met maximaal drie verschillende kanalen kunnen de feestgangers zelf kiezen naar welke DJ of playlist ze willen luisteren. Dit zorgt voor een dynamische en interactieve dansvloer. Silent disco’s zijn populair vanwege hun flexibiliteit en de mogelijkheid om zonder beperkingen te feesten op elke gewenste locatie.

Dit zit in onze silent disco set

Onze silent disco sets zijn compleet en eenvoudig te installeren. Elke set bevat:

 • Koptelefoons: Minimaal 5 en maximaal 20.000, volledig opgeladen en klaar voor gebruik.
 • Zenders: Tot drie zenders, zodat je meerdere muziekkanalen kunt aanbieden.
 • Benodigde Kabels: Inclusief aux-kabels en oplaadkabels voor meerdaags gebruik.
 • Handleiding: Duidelijke instructies voor snelle en eenvoudige installatie.

Deze complete sets maken het mogelijk om zonder gedoe en technische kennis een geweldig feest te organiseren. Onze koptelefoons hebben een accuduur van minimaal 8 uur, wat meer dan voldoende is voor een avond vol muziek en plezier.

Gemakkelijk in installatie en gebruik

De installatie van onze silent disco sets is kinderlijk eenvoudig. Je sluit de zender aan op een stopcontact, verbindt deze met je muziekbron via een aux-kabel of Bluetooth, zet de koptelefoons aan en het feest kan beginnen. Dankzij de duidelijke handleiding ben je binnen enkele minuten klaar om te feesten. Bovendien kunnen gasten het volume van hun koptelefoon zelf aanpassen, wat het comfort verhoogt en gehoorschade voorkomt. Dit maakt onze silent disco sets toegankelijk voor iedereen, ongeacht technische vaardigheden.

Voordelig voor elke gelegenheid

Een van de grootste voordelen van een silent disco is de flexibiliteit. Onze sets zijn geschikt voor elk soort evenement en elke locatie, van kleine huisfeestjes tot grote festivals. Je kunt de sets zowel binnen als buiten gebruiken, wat betekent dat je feestjes kunt organiseren in je woonkamer, tuin, een park of zelfs op het strand. Silent disco’s zijn ook perfect voor allerlei soorten evenementen, zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en buurtfeesten. Dankzij de veelzijdigheid van onze sets kun je altijd een feest organiseren dat aan jouw specifieke wensen voldoet.

Bezorging

Wij maken het huren van een silent disco in Zwolle eenvoudig en betaalbaar dankzij onze samenwerking met PostNL. Onze bezorgservice biedt:

 • Eenvoudige levering: De set wordt  op een PostNL-punt naar keuze afgeleverd.
 • Retourlabel: Inclusief retourlabel voor gemakkelijke terugzending.
 • Voordelige verzendkosten: Slechts €13,- voor verzending en retour.

Deze service zorgt ervoor dat je zonder gedoe kunt genieten van jouw feest. Na afloop van het evenement kun je de set eenvoudig terugsturen met het meegeleverde retourlabel, waardoor je geen zorgen hebt over het terugbrengen van de apparatuur. Wij bezorgen ook en je zou de set ook eventueel af kunnen halen in Woubrugge. Neem contact op voor deze mogelijkheden.

Prijzen

 • Koptelefoons: Tussen €2,40 en €3,95 per stuk, afhankelijk van de hoeveelheid.
 • Zenders: €10,- per stuk. minimaal 1, maximaal 3
 • Verzendkosten: €13,- voor verzending en retour
 • Extra’s: Voeg feestartikelen zoals lampen en rookmachines toe voor een complete ervaring.

Je kunt bij ons eenvoudig je set samenstellen en je ziet meteen wat je kwijt bent. Wel zo eerlijk en wel zo makkelijk. Extra feestartikelen zoals lampen en rookmachines zijn beschikbaar voor een meerprijs, waardoor je de sfeer van jouw feest kunt verhogen en een onvergetelijke ervaring kunt creëren.

Een DJ draait plaatjes tijdens een silent disco in Zwolle

Zo gemakkelijk is een silent disco huren in Zwolle

Het huren van een silent disco bij ons is eenvoudig:

 • Stel je set samen: Kies het aantal koptelefoons en zenders dat je nodig hebt. Denk ook aan eventuele extra’s zoals lampen of rookmachines.
 • Plaats je bestelling: Vul het online formulier in met je gegevens en evenementdetails.
 • Ontvang je set: Wij bezorgen de set op jouw adres in Zwolle via PostNL.
 • Geniet van je evenement: Installeer de set volgens de handleiding en begin met feesten.
 • Eenvoudig retourneren: Gebruik het meegeleverde retourlabel om de set na afloop terug te sturen.

Probeer het zelf!

Ben je klaar om een uniek en onvergetelijk feest te organiseren? Huur dan een silent disco in Zwolle en ervaar zelf hoe leuk en eenvoudig het is. Met onze complete sets en handige bezorgservice via PostNL heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Klik op de knop hieronder om direct je set samen te stellen en een reservering te plaatsen.