Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Groningen

Een silent disco in Groningen is ideaal voor een studentenfeestje, festival of een zakelijk evenement. Met silent disco kun je alle kanten op. Dat is dan ook de reden dat we ze voortdurend verhuren voor allerlei gelegenheden. We verzenden silent disco sets naar Groningen en de rest van Nederland. Kies een PostNL-punt bij jou in de buurt en wij regelen de rest al vanaf €2,40 per persoon. Stel zelf je set samen!

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wilt tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Maak kennis met silent disco

Een silent disco is een disco zonder al te veel lawaai en daardoor geschikt voor iedere locatie in Groningen, zowel binnen als buiten. Iedereen krijgt bij een silent disco een draadloze koptelefoon op, waar de muziek op wordt afgespeeld. Dit kan gedaan worden door meerdere DJ’s (maximaal drie), waardoor je zelf kan bepalen naar welke DJ je het liefst wilt luisteren. Als je van kanaal wisselt, verandert de kleur van het licht op de koptelefoon. Zo zie je precies wie naar welk kanaal luistert en of je dus naar dezelfde DJ of playlist luistert. Dit geeft een leuk effect, omdat de één dus andere muziek kan luisteren dan de ander. Zo staat de één te springen en de ander rustig heen en weer te bewegen. Voor de DJ’s kan dit ook als een soort strijd gezien worden: welke DJ kan de meeste mensen naar zijn muziek laten luisteren?

Naast het wisselen van de kanalen kun je op de koptelefoon ook het volume van de muziek aanpassen. Als je dan graag tegen elkaar wilt praten, kun je beide rustig je geluid wat zachter zetten, zodat je alsnog kan genieten van de muziek, maar elkaar wel nog kan verstaan. Of je zet natuurlijk gewoon even de koptelefoon af. Doordat je de muziek door de koptelefoon hoort, is er weinig geluidsoverlast voor omstanders of buren. Wel heb je nog het geluid van de mensen die meezingen en praten. Een silent disco huren in Groningen is ideaal als je een leuk feestje wilt geven zonder al te veel overlast te veroorzaken, maar het is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk. Zo worden er bijvoorbeeld ook in clubs silent disco's georganiseerd.

Waarom een silent disco set huren in Groningen?

Een silent disco organiseren is leuk en vernieuwend. Een feestje bouwen ken je waarschijnlijk wel. Je zet een DJ neer of zet gewoon een playlist op via Spotify en het feest kan beginnen. Wanneer je iets unieks wilt of wanneer je bang bent dat je gedoe gaat krijgen met geluidsoverlast, is een silent disco echter een hele leuke mogelijkheid. In plaats van uit de speakers, komt de muziek nu uit de koptelefoons. Bijkomend voordeel is dat je meerdere kanalen kunt ontvangen met de koptelefoons. Wanneer je meerdere zenders huurt, kun je dus ook meer kanalen tegelijk afspelen tot een maximum van drie kanalen en zenders. Zo kunnen mensen naar verschillende muziek luisteren en toch samen dansen. Zoiets zie je eigenlijk alleen bij een silent disco en  dat is dan ook wat het uniek maakt. Dat is dan ook de reden dat bijvoorbeeld veel clubs en studentenverenigingen bij ons silent disco's huren, maar we verhuren bijvoorbeeld ook voor zakelijke evenementen of yogaklassen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit zit er in de silent disco set

In een silent disco box zit:

  • Het gewenste aantal koptelefoons (minimaal 5, maximaal 20.000)
  • Het aantal bestelde zenders (1 tot 3)
  • De benodigde kabels
  • Een duidelijke handleiding in begrijpelijke taal met uitlegvideo's

Onze koptelefoons zijn standaard volledig opgeladen en gaan 8 uur mee. De zender moet je van tevoren opladen wanneer je op accu gaat draaien.

Zo installeer je de silent disco

Een silent disco installeren vereist geen technische vaardigheden:

  • Sluit de zender aan op het stopcontact.
  • Schakel de zender in.
  • Verbind je apparaat via aux-kabel of bluetooth.
  • Zorg ervoor dat het kanaal op de zender en de koptelefoon corresponderen.
  • Schakel de koptelefoon in en begin te genieten van je silent disco!

De accu van een silent disco koptelefoon gaat zo'n 8 uur mee. Wanneer je voor meerdere dagen huurt, krijg je standaard opladers meegeleverd.

een man met een silent disco koptelefoon op in Groningen

Moet ik zelf nog wat regelen voor een silent disco in Groningen?

Het enige wat je zelf nog moet regelen bij een silent disco huren in Groningen is de locatie, eventueel een DJ en hapjes en drankjes. De locatie kan overal zijn, zowel binnen als buiten. Bij een club is meestal al veel aanwezig, maar als je een park of thuis als locatie kiest, zal je iets meer spullen moeten regelen/huren, zoals bartafels en eten en drinken. Ook kun je een silent yoga, cinema, rondleiding, seminar of fitness organiseren, waarbij je instructies kunt geven via de zender aan de deelnemers. Zo wordt jouw silent disco in Groningen altijd een succes! Stel snel je silent disco set samen en plaats een reservering!

Reserveer direct je silent disco set in Groningen!

Doordat we voornamelijk via PostNL verzenden kunnen we eenvoudig heel Nederland bedienen, van Groningen tot Zeeland. Dat maakt ook dat we één van de grootste silent disco verhuurders van Nederland zijn. We leveren dus ook in Friesland en Drenthe.

Appingedam

Bad Nieuweschans

Bedum

Bellingwolde

Bierum

Blauwestad

Blijham

Delfzijl

Den Andel

Eelde-Paterswolde

Eenrum

Ezinge

Farmsum

Finsterwolde

Glimmen

Grijpskerk

Groningen (stad)

Haren

Hoogezand

Hoogkerk

Kropswolde

Leek

Loppersum

Marum

Middelstum

Musselkanaal

Niekerk

Nieuwe Pekela

Noordbroek

Noordhorn

Oude Pekela

Pieterburen

Scheemda

Siddeburen

Slochteren

Spijk

Stadskanaal

Ten Boer

Ter Apel

Tolbert

Uithuizen

Uithuizermeeden

Ulrum

Veendam

Vlagtwedde

Warffum

Wedde

Wehe-den Hoorn

Westerbroek

Westerlee

Wildervank

Winsum

Winschoten

Woldendorp

Zoutkamp

Zuidbroek

Zuidhorn