Silent disco huren Rotterdam

Een silent disco in Rotterdam is de perfecte oplossing als je een unieke ervaring wil neerzetten of gewoon een feestje wil houden zonder overlast te veroorzaken. Wij verhuren silent disco's in Rotterdam en de rest van Nederland voor €3,95 per stuk en we hanteren kortingen bij grotere partijen. Van huisfeestjes tot festivals. Wij zijn er voor alle soorten gelegenheden. Voordelig verzonden via PostNL

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wilt tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Organiseer je eigen silent disco in Rotterdam

Je eigen silent disco evenement in Rotterdam organiseren is natuurlijk een geweldige manier om een ultieme ervaring neer te zetten. Of het nu gaat om een huisfeest, bedrijfsevenement of gebruik in de horeca. Bij ons maakt het niet uit. Wij leveren vanaf 5 stuks tot partijen van 20.000 koptelefoons. Een silent disco in Rotterdam is ook heel makkelijk te regelen. Het is in principe hetzelfde werk als een gewoon feest organiseren, behalve dat je nu geen luidsprekers, maar koptelefoons huurt. Reserveer een koptelefoon voor iedere gast en je hebt een uniek feestje voor iedereen. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je nauwelijks geluid produceert met je silent disco feest. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in een gehorig pand zit of in de buitenlucht en je hebt met omwonenden te maken. Silent disco huren is dé oplossing als je met geluidsbeperkingen zit of gewoon een unieke ervaring wil neerzetten voor je gasten.

Silent disco in Rotterdam is geschikt voor:

Zo werkt een silent disco huren in Rotterdam:

Een silent disco huren is vrij eenvoudig:

 • Selecteer het aantal silent disco koptelefoons dat je wilt huren.
 • Selecteer het aantal zenders. één zender is één kanaal op de koptelefoons. Je kan maximaal 3 kanalen ontvangen.
 • Selecteer de datum waarop je wilt huren (je betaalt alleen voor de dagen waarop je de set ook echt gebruikt. De dag voor en na gebruik krijg je er van ons gratis bij!)
 • Selecteer eventuele extra's, zoals rook en verlichting.
 • Kies je verzendmethode; Afhalen in Woubrugge, laten bezorgen of verzending via PostNL.

De meeste mensen kiezen voor verzending via PostNL. Voor slechts €13,- sturen we je silent disco set naar een PostNL-punt naar keuze. We zorgen ervoor dat de set uiterlijk de dag voordat je hem wilt gebruiken op het pakketpunt klaarligt. Je hoeft de set pas de dag na het feestje weer in te leveren. Dat kan bij ieder PostNL-punt.

In de set zit alles wat je nodig hebt voor een geslaagde silent disco in Rotterdam:

 • Koptelefoons (goed voor 8 uur luisterplezier)
 • Zenders (op stroom en met 200 tot 500 meter bereik)
 • Aansluitingen voor 3.5mm jack
 • Aansluitingen voor tulp
 • Stroomkabel voor de zenders
 • Uitleg van de koptelefoons en zenders

In overleg is alles bespreekbaar. Wanneer je vragen of verzoeken hebt kun je daarom altijd even bellen naar 085-0600 996.

Silent disco huren Rotterdam. Makkelijker wordt het niet!

Bij silentdiscosethuren.nl leveren we al jaren topkwaliteit koptelefoons door heel Nederland tegen een scherpe prijs. Niet alleen in (regio) Rotterdam, maar ook in bijvoorbeeld Den Haag, Delft, Leiden of Dordrecht. Plaats direct een reservering of neem telefonisch contact met ons op.