Huur een silent disco in jouw stad

Silent disco huren Den Haag

Wil je jouw feestje in Den Haag onvergetelijk maken zonder overlast te veroorzaken? Silent disco huren is de perfecte oplossing! Wij bieden silent disco sets aan voor elke gelegenheid, van intieme huisfeestjes tot grootschalige evenementen. Met onze hoogwaardige koptelefoons en betrouwbare zenders wordt jouw feest gegarandeerd een succes. Kies het aantal koptelefoons en bepaal of je één, twee of drie kanalen wilt voor jouw gasten. Silent disco huren in Den Haag is dé manier om een uniek en gedenkwaardig feest te organiseren.

Silent disco koptelefoons huren

Silent disco huren

Voordelig koptelefoons huren

Reserveer een koptelefoon voor iedere gast. De koptelefoons zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

1 tot 3 zenders

Kies zelf hoeveel kanalen je wil tijdens je silent disco.

Wij leveren op aanvraag ook zenders op accu en met Bluetooth.

€2,40 - €3,95 per stuk

Maak kennis met silent disco in Den Haag

Een silent disco is een feestconcept waarbij muziek wordt afgespeeld via draadloze koptelefoons in plaats van luidsprekers. Dit zorgt ervoor dat je overal kunt feesten zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Bij een silent disco krijgt elke gast een koptelefoon waarmee ze kunnen kiezen naar welk van de drie mogelijke kanalen ze willen luisteren. Het wisselen van kanalen verandert de kleur van het licht op de koptelefoon, waardoor je kunt zien wie naar welke DJ of playlist luistert. Dit creëert een leuk en dynamisch effect op de dansvloer.

Voordelen van silent disco huren in Den Haag

Geen geluidsoverlast: Omdat de muziek via koptelefoons wordt afgespeeld, hebben buren en omstanders geen last van harde muziek. Dit maakt het ideaal voor feestjes in woonwijken, flats en andere geluidsgevoelige locaties in Den Haag.

Meerdere kanalen: Met de mogelijkheid om tot drie verschillende kanalen tegelijkertijd te gebruiken, kunnen jouw gasten kiezen welke muziekstijl ze willen horen. Dit betekent dat je verschillende genres kunt aanbieden, waardoor iedereen iets kan vinden dat ze leuk vinden.

Volumeregeling: Gasten kunnen zelf het volume van hun koptelefoon regelen, wat gehoorschade voorkomt en iedereen de kans geeft om comfortabel van de muziek te genieten.

Flexibiliteit: Silent disco sets zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties. Of je nu een silent disco feestje in een park, op het strand, of in je eigen achtertuin organiseert, onze draadloze zenders maken het mogelijk.

Complete silent disco set huren in Den Haag

Onze silent disco sets bevatten alles wat je nodig hebt:

  • Het gewenste aantal koptelefoons
  • Zenders (1 tot 3)
  • Benodigde kabels en aansluitingen
  • Handleiding met duidelijke instructies

De koptelefoons zijn volledig opgeladen en gaan minimaal 8 uur mee. Voor langere evenementen leveren wij opladers mee. Zo weet je altijd zeker dat je niet met een lege accu komt te staan. Je kunt de set gewoon laten afleveren bij een PostNL punt, dus de bezorging in Den Haag is ook nooit een probleem.

Hoe werkt silent disco huren?

Het huren van een silent disco set in Den Haag is eenvoudig en vereist geen technische kennis. Hier is hoe het werkt:

  • Selecteer de set: Kies het aantal koptelefoons dat je nodig hebt (van 5 tot 20.000) en het aantal zenders (1 tot 3). Onze sets worden geleverd met alle benodigde kabels en een duidelijke handleiding.

  • Aansluiten en gebruiken: Sluit de zender aan op een stroombron en verbind deze met jouw geluidsbron via een aux-kabel of, indien je een zender op accu huurt, via Bluetooth. Schakel de koptelefoons in, stel het kanaal in, en je bent klaar om te feesten!

  • Geniet van je feest: Jouw gasten kunnen het volume van hun koptelefoon aanpassen en wisselen tussen kanalen. Aan de gekleurde lampjes op de koptelefoons zie je welk kanaal iemand beluistert.

Gelegenheden voor silent disco in Delft

Bruiloften

 Maak je speciale dag nog specialer door een silent disco te organiseren waar gasten kunnen kiezen uit verschillende muziekgenres, perfect voor elke leeftijdsgroep en smaak.
Kinderen dansen tijdens een silent disco kinderfeestje

Kinderfeestjes

Laat kinderen dansen en plezier hebben zonder de buren te storen. Met de mogelijkheid om het volume te regelen, kunnen ouders gerust zijn dat de kleintjes geen gehoorschade oplopen.

Festivals

Richt een bijzondere weide in op je festival met silent disco en zorg voor een bijzondere ervaring voor je bezoekers. Kan jouw festival wel een bijzondere ervaring gebruiken? Denk eens aan silent disco!

Yogaklasjes

Organiseer een silent yoga of fitnessles in het park zonder dat je wordt afgeleid door omgevingsgeluiden. Instructies kunnen via de zender direct aan de deelnemers worden doorgegeven.

Buurtfeest

Houd je buurt tevreden door geluidsoverlast te minimaliseren terwijl je toch een geweldig feest organiseert. Silent disco is ideaal voor burendagen en buurtbarbecues.

Hoe te huren?

Silent disco huren in Den Haag is eenvoudig. Neem contact met ons op om je set te reserveren. Wij bieden afhalen in Woubrugge, bezorging, en verzending via PostNL. Bij bezorging wordt de prijs berekend op basis van het aantal te rijden kilometers. Verzending via PostNL kost €13,-, en retour sturen is gratis met het meegeleverde retourlabel.

Ervaar silent disco in Den Haag

Wil jij ook een uniek en onvergetelijk feest organiseren zonder geluidsoverlast? Silent disco huren in Den Haag is de perfecte oplossing. Lees hier hoe je dat doet. Met onze gebruiksvriendelijke sets en hoogwaardige apparatuur wordt jouw feestje een gegarandeerd succes. Reserveer nu jouw silent disco set en ervaar zelf de magie van een stille disco!